Party reproduktor Party Boy 2

Party reproduktor Party Boy 2
Party reproduktor Party Boy 2
Party reproduktor Party Boy 2
Party reproduktor Party Boy 2
3 249 3 249 1550
3 249,- Kč

Původní cena: 3 249,- Kč


Hodnocení:


Party reproduktor Party Boy 2 z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, reproduktory, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Party reproduktor Party Boy 2 .

Detailní informace

Přenosný reproduktor Niceboy Party Boy II Aby se každá vaše party nebo oslava absolutně vydařila, je potřeba ji doplnit i oblíbenými písněmi. Přenosný party reproduktor od firmy Niceboy tak bude vítaným řešením této situace. Opatřen 100W výkonem vám zaručí, že se celým prostorem rozezní povědomé melodie se skvělým zvukem. Vše pak doladí technologie MaxxBass, která vše doplní o perfektní výšky i basy. Užijte si pořádné karaoke Pokud nechcete být jen pasivními posluchači, zajisté oceníte, že balení obsahuje i mikrofon. Nic tedy nebude bránit tomu... jej do reproduktoru Party Boy 2 100W připojit a zpívat až do rána. Vedle toho na něm najdete i dvojici vstupů pro konektor o průměru 6,3 mm, který vám umožní zapojit i další hudební nástroje. Můžete tak rozproudit zábavu na maximum. Mnoho hodin skvělé hudby Reproduktor Party Boy 2 100W má skvělou výdrž baterie, která mu zaručí, že se z něj mohou linout vaše oblíbené melodie bezmála 20 hodin v kuse. A pokud to není tak slavné s výdrží vašeho mobilu, jednoduše jej můžete připojit přes kabel a použít jako powerbanku. Připojte si hudbu odevšad Ať už se připojujete raději s kabelem nebo bez, vše půjde zcela jednoduše. Bezdrátový přenos zajišťuje Bluetooth 5.1, takže se pohodlně připojíte přes mobilní telefon a můžete okamžitě poslouchat. Vedle toho ale také můžete využít 3,5mm konektor, USB port i slot pro microSD kartu. Hudbu si prostě pustíte, z čeho budete chtít. Pro dokonalý zvuk Aby zvuk ladil vašemu uchu, přijde vhod tlačítko BASS BOOST. Můžete tak využít možnosti zabudovaného ekvalizéru, pro perfektní vyladění kytar a dalších nástrojů. Pro perfektní a autentický zpěv si navíc budete moci nastavit echo efekt. Propojte i více přístrojů Party Boy 2 100W umožňuje funkcí Niceboy MultiSESSION, se kterou si hravě propojíte více reproduktorů současně. Dokonce jich může být bezmála až 99. A to už udělá pořádný rachot.

Produkt je výrobek značky Niceboy ,distribuovaný s EAN kódem 8594182426274.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Niceboy, Zvuk Niceboy, Zvukové komponenty Niceboy, Reproduktory Niceboy.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Černá
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Niceboy RAZE Neon Black

Velikost Medium / Black / Niceboy
1 202,- Kč
1 095,- Kč
Detail

Niceboy RAZE Mini 4 Black

Velikost Small / Black / Niceboy
570,- Kč
541,- Kč
Detail

JBL Charge 5 Squad

Velikost Medium / Green / Jbl
4 410,- Kč
3 799,- Kč
Detail
9 819,- Kč
9 469,- Kč
Detail
10 390,- Kč
8 859,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Party reproduktor Party Boy 2 a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, reproduktory sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Niceboy a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Niceboy najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Party reproduktor Party Boy 2
Právě si prohlížíte...

3249,- Kč