Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Party reproduktor LAMAX PartyBoomBox500

Party reproduktor LAMAX PartyBoomBox500
Party reproduktor LAMAX PartyBoomBox500
Party reproduktor LAMAX PartyBoomBox500
Party reproduktor LAMAX PartyBoomBox500

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Party reproduktor LAMAX PartyBoomBox500 z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, reproduktory, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Party reproduktor LAMAX PartyBoomBox500 .

Detailní informace

LAMAX PartyBoomBox500 Rozjeďte každou párty se zvukem jako z klubu díky vysoce výkonnému reproduktoru LAMAX PartyBoomBox500. Reproduktor se špičkovým výkonem až 500 W ozvučí celou zahradu a přímo na reproduktoru můžete měnit intenzitu basů a výšek. Světelné efekty se postarají o tu správnou atmosféru a bezdrátové připojení Bluetooth vám umožní přehrávat vlastní playlist z chytrého telefonu. Bluetooth připojení S LAMAX PartyBoomBox300 to můžete rozjet bezdrátově a v nejlepší kvalitě díky Bluetooth 5.0. Nebo stačí vzít kabel a propojit reprodukto...r s telefonem přes AUX. Hrát můžete i přímo z flashky přes USB a ani SD karta není problém. S funkcí TWS můžete dát dohromady dva PartyBoomBoxy do sterea a znásobit tak výkon celé sestavy. Mikrofon v balení Ať už chcete ostatním předvést svoje DJský umění, hru na kytaru, připojit mikrofon a pobavit se u karaoke nebo jenom poslouchat oblíbený songy, LAMAX PartyBoomBox500 je to, co potřebujete. Připojte mikrofon a rozjeďte vlastní karaoke. Párty kdykoli a kdekoli Vytvořte si párty kdekoli se vám zachce. Díky rukojeti a kolečkám a malé hmotnosti se dá reproduktor snadno přenést kamkoli potřebujete. Reproduktor disponuje také voděodolností IP54 a vydrží vlhkou trávu i spršku vody. Díky baterii můžete poslouchat až 24 hodin bez zásuvky a za pomocí dynamického LED osvětlení si užijete audiovizuální show. Když vám dojdou playlisty, stačí přepnout na FM a pro pohodlné ovládání můžete využít i dálkové ovládání.

Produkt je výrobek značky Lamax ,distribuovaný s EAN kódem 8594175354867.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Lamax, Zvuk Lamax, Zvukové komponenty Lamax, Reproduktory Lamax.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 789,- Kč
Detail
18 890,- Kč
17 890,- Kč
Detail

Pioneer VM-80

Black / MDF / Pioneer
8 399,- Kč
Detail
17 790,- Kč
Detail
5 189,- Kč
4 887,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Party reproduktor LAMAX PartyBoomBox500 a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, reproduktory sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Lamax a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Lamax najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Party reproduktor LAMAX PartyBoomBox500
Právě si prohlížíte...

3989,- Kč