Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

FBT Evo2MaxX 2A Aktivní reprobox

FBT Evo2MaxX 2A Aktivní reprobox

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


FBT Evo2MaxX 2A Aktivní reprobox z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, reproduktory, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným FBT Evo2MaxX 2A Aktivní reprobox .

Detailní informace

Dvoupásmový, basově reflexní aktivní reproduktor se dvěma zesilovači ze série Evo2MaxX, který je vybaven pokročilým digitálním zvukovým procesorem s dynamickým ekvalizérem a sofistikovanými dynamickými omezovači pro vylepšenou kvalitu zvuku a SPL až do výše 128 dB. Zvuk je uvolněnější a přirozenější, přičemž čtyři nastavení zvukového procesoru (Original, Floor/Vocal, Boost/Lounge, Club/DJ) nabízejí rychlé a dynamické vyrovnání zvuku a ochranu jeho kontur i v akusticky náročném prostředí. Reproduktor je vybaven 10-palcovým basovým měničem s 2-pa...lcovou hlasovou cívkou a 1-palcovým kompresním měničem B&C, vyrobenými speciálně pro společnost FBT s povrchovou úpravou odolnou vůči vlivům povětrnostních podmínek, což umožňuje použití reproduktoru i v krytých externích aplikacích. Měniče jsou poháněny výkonnými zesilovači třídy D (400W pro basový reproduktor, 100W pro výškový reproduktor) s vysoce efektivními, přepínacími napájecími zdroji a pasivním chladicím obvodem. Pevná, tvarovaná skříň reproduktoru z polypropylenu se vstřikovaným plynem je zkonstruována tak, aby bránila nežádoucí rezonanci a je vybavena ergonomickými rukojeťmi, závity M10, zásuvkou pro stojan a kuželem pro použití v poloze pódiového monitoru. Ovládací panel nabízí vyvážený vstup XLR/6,3mm a linkový výstup XLR, dále ovladač hlasitosti, nastavení EQ presetů, HP filtr a tři LED indikátory stavu zařízení. Frekvenční odezva: 58 Hz-20 kHz. Rozměry: 352 x 550 x 307 mm. Hmotnost: 12 kg. Napájení: 240V Výkon (Watt): 1000.0 Typ: 2-pásmová Výškový reproduktor: 1" Basový reproduktor: 10" Výkon RMS: 500 W Výkon RMS (Watt): 500.0 Maximální akustický tlak - SPL (dB): 128.0 AUX IN: Ne Bi-Amp: Ano Bluetooth: Ne Barva: Černá Země původu: Itálie Hloubka (cm): 30.7 Displej: Ne Digitální signálový procesor DSP: Ano EQ: Ano Frekvenční rozsah: 58 Hz - 20 kHz Výška (cm): 55.0 Materiál ozvučnice: Polypropylen Vstupy: Balanced XLR Vstupy: Jack 6,3 mm Středový reproduktor: Ne Mikrofonní vstup: Ano MP3 / linkový vstup: Ne Multifunkční ozvučnice: Ano Výstupy: XLR Balení obsahuje: Manuál Pole Mount: Ano USB: Ne Hmotnost: 26,5 kg Šířka (cm): 35.2 WiFi: Ne Adaptér součástí: Ne Balení obsahuje: Napájecí kabel

Produkt je výrobek značky Fbt ,distribuovaný s EAN kódem 8034138378535.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Fbt, Zvuk Fbt, Zvukové komponenty Fbt, Reproduktory Fbt.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Materiál: Polypropylene
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

FBT Evo2MaxX 2A Aktivní reprobox a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, reproduktory sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Fbt a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Fbt najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

FBT Evo2MaxX 2A Aktivní reprobox
Právě si prohlížíte...

12990,- Kč