Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

JELLICO D2 bluetooth reproduktor 20W zelený

JELLICO D2 bluetooth reproduktor 20W zelený
JELLICO D2 bluetooth reproduktor 20W zelený
JELLICO D2 bluetooth reproduktor 20W zelený
JELLICO D2 bluetooth reproduktor 20W zelený

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


JELLICO D2 bluetooth reproduktor 20W zelený z kategorie elektronika, zvuk, zvuková zařízení – příslušenství, reproduktory – příslušenství, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Blueroad a budete spokojení s dodaným JELLICO D2 bluetooth reproduktor 20W zelený .

Detailní informace

JELLICO BT REPRODUKTOR ZELENÝ Přenosný mini audio přehrávač JELLICO BT Reproduktor můžete pro lepší zážitek z hudby vzít opravdu kamkoliv. Tento přístroj je vybavený bezkontaktním přehráváním, na nějž se připojíte snadno pomocí Bluetooth nebo i pomocí AUX, USB, HDMI kabele. Dva reproduktory zajišťují kvalitní zvuk, který vás zaujme. Baterie je schopná vydržet 8-10 hodin neustálého používání. 
Klíčové vlastnosti:
Podpora Android a iOS Kvalitní zvuk
Technické parametry
Počet reproduktorů: 2 Připojení: Bluetooth,... AUX, USB, HDMI Voděodolný: ano Materiál: plast Frekvenční rozsah: od 120 Hz do 18000 Hz Obrazovka displeje: ne Citlivost: ± 85 dB Kapacita baterie: 1 200 mAh Nabíjení: Micro USB, DC5V 1 000 mA Doba nabití: 4 hodiny Velikost: 20,0 x 7,5 x 7,5 cm Hmotnost: 430 g Barva: maskáčová, zelená

Produkt je výrobek značky Jellico.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Jellico, Zvuk Jellico, Zvuková zařízení – příslušenství Jellico, Reproduktory – příslušenství Jellico.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 1 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

JELLICO D2 bluetooth reproduktor 20W zelený a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvuková zařízení – příslušenství sleva, reproduktory – příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Jellico a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Jellico najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

JELLICO D2 bluetooth reproduktor 20W zelený
Právě si prohlížíte...

589,- Kč