Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Provzdušňovač RIWALL PRO RPV 4058

Provzdušňovač RIWALL PRO RPV 4058

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Provzdušňovač RIWALL PRO RPV 4058 z kategorie dům a zahrada, trávníky a zahrady, motorová zahradní technika, provzdušňovače trávníku a vertikulátory, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Zahrada Ježek a budete spokojení s dodaným Provzdušňovač RIWALL PRO RPV 4058 .

Detailní informace

Benzínový travní provzdušňovač RIWALL PRO RPV 4058 combi 3 v 1 je praktický pomocník při udržování vašeho trávníku. Důkladně odstraní travní plsť a zbytky rostlin, trávník provzdušní a tím zajistí lepší pronikání vláhy a živin do půdy a umožní vám docílit zdravý, hustý a krásně zelený trávník. Tento provzdušňovač má 3 funkce, vertikutaci, provzdušnění a sběr. Motor V plechovém šasi je umístěný velmi výkonný 4-taktní motor o objemu 212 cm3, který si poradí i s dlouho neudržovaným trávníkem a je rovněž zárukou dlouhé životnost...i stroje. Dostatečně široký záběr válce 40 cm si poradí i s hustou a dlouho neudržovanou trávou. Dva snadno vyměnitelné válce uložené v ložiskách - válec s drátky na vyčesání staré trávy, plevelů, mechů apod. a válec s ocelovými noži, který navíc profrézuje půdu ještě více do hloubky a zlepší pronikání vláhy a živin do půdy.  Konstrukce Základem stroje jsou svisle rotující nože, které prořezávají vrchní vrstvu půdy a kyslík, voda a hnojivo tak mohou snáze pronikat až ke kořenům. Při té příležitosti nože zbaví trávník i přebytečného mechu a plsti. Trávník tak lépe dýchá a roste. Pokud je potřeba trávník pouze vyčesat od plsti, odumřelé trávy, mechu apod., je k dispozici druhý válec, který je osazený pružnými drátky. Robustní stroj je vybaven tak, aby práce s ním byla vždy komfortní. Řidítka mají ergonomický tvar, nastavení hloubky vertikutace se děje snadno pomocí jedné páky a 4 velká kola umožní hladký pohyb i po nerovném terénu. Široký výhozový otvor dovolí snadný výhoz trávy ven nebo do objemného 35 l koše. V případě převozu stroje se hodí snadno složitelná řídítka. Svou velikostí a šířkou záběru se provzdušňovač hodí na středně velké pozemky do 1500 m2. Součástí balení je přehledný návod k obsluze, který si také můžete stáhnou v souvisejících dokumentech. Výrobce poskytuje na značku Riwall PRO o dva roky prodlouženou záruku nad rámec zákonné záruční lhůty. Podmínkou je předložení výrobku k servisní prohlídce v autorizovaném servisu ve 24. měsíci od data prodeje stroje. Chcete vědět, kde můžete tento produkt servisovat - podívejte se do naší Mapy servisů.  

Produkt je výrobek značky Riwall ,distribuovaný s EAN kódem 8595123405419.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Riwall, Trávníky a zahrady Riwall, Motorová zahradní technika Riwall, Provzdušňovače trávníku a vertikulátory Riwall.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 38 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Provzdušňovač RIWALL PRO RPV 4058 a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, trávníky a zahrady sleva, motorová zahradní technika sleva, provzdušňovače trávníku a vertikulátory sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Riwall a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Riwall najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Provzdušňovač RIWALL PRO RPV 4058
Právě si prohlížíte...

9999,- Kč