Siga Active Outdoor impregnace 200 ml

Siga Active Outdoor impregnace 200 ml
145 145 876
145,- Kč

Původní cena: 145,- Kč


Hodnocení:


Siga Active Outdoor impregnace 200 ml z kategorie dům a zahrada, potřeby pro domácnosti, pomůcky pro péči o obuv, prostředky na ošetření a barvení obuvi, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Rejnok obuv a budete spokojení s dodaným Siga Active Outdoor impregnace 200 ml .

Detailní informace

Siga Active Outdoor - 200 ml - impregnace je ošetřující a ochranná směs se zvýšeným obsahem FC-chemikálií, které zamezují pronikání vlhkosti do struktury materiálu. Nano technologie inspirovaná přírodou, po aplikaci tzv. efekt lotosového květu. Univerzální zvýšená ochrana proti vlhkosti a nečistotám. Impregnace po nanesení na materiál vytváří tenký film, který minimalizuje kontakt vody s materiálem a udržuje vodní kapky na povrchu. Nesnižuje propustnost pro vodní páry ( nezhoršuje mikroklima v obuvi ) a je proto vhodná pro membrány typu Gore-te...x, Sympatex apod. Obnovuje povrchové vodoodpudivé úpravy Teflon(R), ion-mask(TM). Výrobek je vhodný pro impregnaci obuvi, batohů, tašek, stanů, bund, čepic, rukavic ale i deštníků.

Produkt je výrobek značky Sigal ,distribuovaný s EAN kódem 8594191114841.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Sigal, Potřeby pro domácnosti Sigal, Pomůcky pro péči o obuv Sigal, Prostředky na ošetření a barvení obuvi Sigal.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Siga Active Outdoor impregnace 200 ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, potřeby pro domácnosti sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Sigal a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Sigal najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Siga Active Outdoor impregnace 200 ml
Právě si prohlížíte...

145,- Kč