Collonil Boom Fresh 100 ml

Collonil Boom Fresh 100 ml
170 170 1887
170,- Kč

Původní cena: 170,- Kč


Hodnocení:


Collonil Boom Fresh 100 ml z kategorie dům a zahrada, potřeby pro domácnosti, pomůcky pro péči o obuv, prostředky na ošetření a barvení obuvi, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Rejnok obuv a budete spokojení s dodaným Collonil Boom Fresh 100 ml .

Detailní informace

Collonil BOOM! Fresh - 100 ml - je vysoce učinný organický pohlcovač zápachu pro svěží hygienickou vůni Vaší obuvi, která Vás bude provázet celý den. Svěží mentol a silný blokátor zápachu Vám zajistí svěží pocit a dokonalé pohodlí. Je vhodný na všechny materiály. Bez hnacích plynů. Návod k použití: Před použitím důkladně protřepejte. Lahvičku držte ve svislé poloze a krátkými dávkami rozprašovačem nastříkejte ze vzdálenosti cca 10 cm do bot. Nechte krátce zaschnout. Uchovávejte mimo dosah dětí. Chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami, ot...evřeným ohněm a jinými zdroji zapálení. Zákaz kouření. Nestříkejte do otevřeného ohně nebo jiných zdrojů zapálení. Zabraňte uvolnění do životního prostředí. Při zasažení očí: Několik minut opatrně oči vyplachujte vodou. Pokud podráždění očí přetrvává, vyhledejte lékařskou pomoc/ošetření. Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. Chraňte před slunečním zářením. Nevystavujte teplotě přesahující 50 °C/122 °F. Obsah / nádobu zlikvidujte jako nebezpečný odpad v souladu s místními předpisy. Vysoce hořlavá kapalina a páry. Způsobuje vážné podráždění očí. Škodlivý pro vodní organismy, s dlouhodobými účinky.

Produkt je výrobek značky Collonil ,distribuovaný s EAN kódem 4002092295308.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Collonil, Potřeby pro domácnosti Collonil, Pomůcky pro péči o obuv Collonil, Prostředky na ošetření a barvení obuvi Collonil.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Collonil Boom Fresh 100 ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, potřeby pro domácnosti sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Collonil a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Collonil najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Collonil Boom Fresh 100 ml
Právě si prohlížíte...

170,- Kč