Prostírání kulaté PERU černá/zlatá Ø 38 cm Mybesthome

Prostírání kulaté PERU černá/zlatá Ø 38 cm Mybesthome
119 119 303
119,- Kč

Původní cena: 119,- Kč


Hodnocení:


Prostírání kulaté PERU černá/zlatá Ø 38 cm Mybesthome z kategorie dům a zahrada, prádlo, stolní prádlo, prostírání, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu My best home a budete spokojení s dodaným Prostírání kulaté PERU černá/zlatá Ø 38 cm Mybesthome .

Detailní informace

Moderní prostírání je ukázkou kvalitního a kulturního stolování, které má jak estetický, tak praktický význam. Má omyvatelný povrch, chrání povrch stolu před znečistěním a snižuje hluk při pokládání talířů a příborů. Prostírání na jídelním stole vizuálně rozděluje prostor pro každého strávníka.  

Produkt je výrobek značky Mybesthome Uno ,distribuovaný s EAN kódem 5903754803666.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Mybesthome Uno, Prádlo Mybesthome Uno, Stolní prádlo Mybesthome Uno, Prostírání Mybesthome Uno.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Prostírání kulaté PERU černá/zlatá Ø 38 cm Mybesthome a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, prádlo sleva, stolní prádlo sleva, prostírání sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Mybesthome Uno a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Mybesthome Uno najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Prostírání kulaté PERU černá/zlatá Ø 38 cm Mybesthome
Právě si prohlížíte...

119,- Kč