Jersey napínací prostěradlo 16 černá, různé rozměry, MyBestHome Rozměr prostěradla: na matraci 90x200 cm

Jersey napínací prostěradlo 16 černá, různé rozměry, MyBestHome Rozměr prostěradla: na matraci 90x200 cm
345 325 1573
345,- Kč

Původní cena: 325,- Kč


Hodnocení:


Jersey napínací prostěradlo 16 černá, různé rozměry, MyBestHome Rozměr prostěradla: na matraci 90x200 cm z kategorie dům a zahrada, prádlo, lůžkoviny, prostěradla, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu My best home a budete spokojení s dodaným Jersey napínací prostěradlo 16 černá, různé rozměry, MyBestHome Rozměr prostěradla: na matraci 90x200 cm .

Detailní informace

Kvalitní napínací JERSEY prostěradla s všitou gumou pro jednolůžko nebo dvoulůžko jsou vhodná pro matrace o rozměrech od 80 až po 200x220 cm s výškou do 20 cm. Napínací jersey prostěradlo je hladké, jemné a má vysokou životnost. Prostěradlo je elastické, dobře se navléká a nevysouvá se z matrace, poskytuje vysoký komfort a pohodlí při spánku. Jersey prostěradlo má všitou gumu, která stáhne prostěradlo pod matraci a prostěradlo zůstává stále pevně vypnuto. Jersey je hladká pletenina vyrobena z kvalitních bavlněných přízí, díky které se prostěrad...lo při opakovaném praní neničí, nebledne a neztrácí svou měkkost a pružnost. Jersey materiál se snadno udržuje a má vysokou životnost.
Barevnost vyobrazené fotografie se může minimálně lišit individuálním nastavením a vlastnostmi Vašeho monitoru.

Produkt je výrobek značky Mybesthome Trend.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Mybesthome Trend, Prádlo Mybesthome Trend, Lůžkoviny Mybesthome Trend, Prostěradla Mybesthome Trend.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Prostěradlo s gumičkou Amber 90x200 cm

Velikost 90x200 cm / Šedá & Stříbrná / Bavlna / Decoking
561,- Kč
217,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Jersey napínací prostěradlo 16 černá, různé rozměry, MyBestHome Rozměr prostěradla: na matraci 90x200 cm a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, prádlo sleva, lůžkoviny sleva, prostěradla sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Mybesthome Trend a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Mybesthome Trend najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Jersey napínací prostěradlo 16 černá, různé rozměry, MyBestHome Rozměr prostěradla: na matraci 90x200 cm
Právě si prohlížíte...

345,- Kč