Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

ViewSonic PX748-4K

ViewSonic PX748-4K

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


ViewSonic PX748-4K z kategorie elektronika, video, projektory, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným ViewSonic PX748-4K .

Detailní informace

Projektor ViewSonic PX748-4K:Užijte si doma promítání ve skvělé kvalitě díky DLP projektoru ViewSonic PX748-4K. Ten pracuje s 4K rozlišením a jeho lampa nabídne úchvatný jas na úrovni 3200 ANSI lumenů. Snadno tak budete moct sledovat cokoliv budete chtít, a to kdykoliv budete chtít. Působivě čistý obraz s velkým množstvím detailů a přesným barevným podáním si na projektoru ViewSonic PX748-4K vychutnáte díky podpoře HDR/HLG a patentované technologii SuperColor od ViewSonic. Všechny vášnivé hráče zajisté potěší nízká doba odezvy (4,2 ms) a v...ysoká obnovovací frekvence (až 240 Hz). DLP projektor ViewSonic PX748-4K vám umožní promítat obraz až na 300 úhlopříčce. Automatické horizontální/vertikální lichoběžníkové zkreslení umožní flexibilní instalaci ve vaší domácnosti. Projektor využívá energeticky úspornou lampu s životností až 20000 hodin.Klíčové vlastnosti DLP projektoru ViewSonic PX748-4KSkutečný vizuální zážitek 4K HDR jak při sledování filmů a seriálů, tak i při hraní herTechnologie SuperColor zajistí přesné podání barevProjektor ViewSonic PX748-4K umí pracovat s 4,2ms dobou zpoždění a 240Hz obnovovací frekvencíViewSonic PX748-4K nabídne jasný obraz v jakémkoli prostředí díky hodnotě jasu 4000 ANSI lumenů Automatické horizontální/vertikální lichoběžníkové zkreslení umožní flexibilní instalaciS pomocí projektoru můžete vytvořit až 300 úhlopříčkuEnergeticky úsporná lampa má životnost až 20000 hodinViewSonic PX748-4K má zabudovaný objektiv s 1,3násobným optickým zoomemProjektor má zabudovaný 10W reproduktorProstřednictvím projektoru ViewSonic PX748-4K lze napájet i další USB zařízení (např. Chromecast)Nástroje pro kalibraci barev s certifikací ISFDíky LAN portu můžete projektor začlenit do vaší chytré domácnosti
Projektor ViewSonic PX748-4K generuje vysoký jasKvalitní lampa v projektoru ViewSonic PX748-4K zvládne generovat jas 4000 ANSI lumenů. Právě to projektoru umožní promítat konzistentně jasný obraz ve dne i v noci. Projektoru ViewSonic PX748-4K poskytne skutečně čistý obraz ve 4KViewSonic PX748-4K se postará o věrné zobrazení libovolného obsahu s velkým množstvím detailů a skvělým barevným podáním. ViewSonic PX748-4K podporuje rovněž HDR a HLG obsah. Díky tomu uvidíte mnohem více detailů v tmavších i světlejších částech obrazu. Projektor se pyšní skvělým barevným podánímDLP projektor PX748-4K využívá patentovanou technologii SuperColor od ViewSonic. Díky ní dokáže projektor zobrazit i široký barevný rozsah s věrným podáním barev. Ty uvidíte bez ztráty kvality i jasném i tmavém prostředí.Streamujte video přes port USB-CPřipojte k projektoru ViewSonic PX748-4K váš telefon, notebook, tablet přes USB-C port. Budete tak moct nejen streamovat obsah z vašeho zařízení, ale rovnou jej i nabíjet. Na velké obrazovce vytvořené projektorem ViewSonic PX748-4K můžete klidně hrát hry i z konzolí Nintendo Switch.
Nastavení projektoru ViewSonic zcela bez námahyStačí stisknout pouze jediné tlačítko a projektor ViewSonic PX748-4K provede automatickou úpravu nastavení lichoběžníkového zkreslení. Snadno a rychle tak docílíte perfektního obrazu pro filmovou projekci, a to ať už je projektor ViewSonic PX748-4K umístěn na stolku v obývacím pokoji anebo kdokoliv jinde. Užijte si plynulý obraz během akčních scén anebo hraní herProjektor ViewSonic PX748-4K je schopen pracovat s dobou odezvy 4,2 ms* a 240Hz obnovovací frekvencí. Díky tomu můžete drtit vaši konkurenci při hraní her. Plynulý obraz bez trhání samozřejmě oceníte i při sledování seriálů, filmů anebo během sportovních přenosů.*V pokročilém nastavení zapněte funkci 4,2ms Ultra-Fast Input — je potřeba se ujistit, že vstupní...

Produkt je výrobek značky Viewsonic ,distribuovaný s EAN kódem 0766907008951.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Viewsonic, Video Viewsonic, Projektory Viewsonic.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

15 290,- Kč
Detail
11 390,- Kč
Detail

ViewSonic X10-4K

Rozbaleno / Viewsonic
28 490,- Kč
Detail

ViewSonic M1

Rozbaleno / Viewsonic
7 879,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

ViewSonic PX748-4K a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, video sleva, projektory sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Viewsonic a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Viewsonic najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

ViewSonic PX748-4K
Právě si prohlížíte...

31290,- Kč