Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Vamvo MLP-110

Vamvo MLP-110

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Vamvo MLP-110 z kategorie elektronika, video, projektory, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Vamvo MLP-110 .

Detailní informace

Projektor Vamvo MLP-110:Ideální nástroj pro domácí projekcePromítejte z pohodlí vašeho domova nejrůznější filmy, seriály a vůbec jakýkoliv jiný obsah vás napadne. Vamvo MLP-110 je totiž multifunkční projektor s nativním HD Ready rozlišením, ale podporuje i Full HD. Uvnitř projektoru tepe operační systém Android, který ve spolupráci s integrovaným Wi-Fi modulem, umožní sledování videí třeba z YouTube. LED lampa s životností přibližně 30000 hodin disponuje jasem 2000 lumenů a hodnotou jasu 2000:1. Ideální projekční vzdálenost se pohybuje v rozmez...í 1,2 - 6 metrů, přičemž projektor Vamvo MLP-110 vytvoří obraz s úhlopříčkou v rozpětí 50-120. Součástí je i dálkové ovládání pro pohodlnou manipulaci ze sedačky.Široká konektivita projektoru Vamvo MLP-110Multifunkční projektor Vamvo MLP-110 nabídne vstupy HDMI, USB, TF i AV, takže k němu bez problémů připojíte širokou škálu dalších zařízení. Wi-Fi modul ve spolupráci se systémem Adroid 6.0 umožní i zrcadlení obsahu z vašeho chytrého telefonu. O dostačující ozvučení se stará jeden integrovaný reproduktor s 5W výkonem.
Klíčové vlastnosti projektoru Vamvo MLP-110Vstupy HDMI, USB, TF, AV zajišťují skvělou konektivituLED lampa s životností až 30000 hodin nabídne hodnotu jasu 2000 lumenů a jas 2000:1Nativní HD Ready rozlišení s možností promítání až Full HDVamvo MLP-110 zvládne vytvořit obraz s 50-120 úhlopříčkou (v závislosti na umístění projektoru)Ideální projekční vzdálenost se pohybuje mezi 1,2 - 6 mDíky integrovanému WiFi modulu se bez problémů připojíte k domácí síti a můžete sledovat videa na YouTube3,5mm Jack konektor pro připojení sluchátekProjektor využívá systém Android 6.0Vamvo MLP-110 má integrovaný 5W reproduktorPraktické dálkové ovládání je součástí balení spolu s HDMI a AV kabelemPodpora video souborů: MPG, RM, RMVB, AVI, WMF, FLV, MPS, WKVPodpora textových souborů: PDF, WORD, EXCEL, PPT, TXTPodporované formáty obrázků: PG, BMP, JPEG, PNGPodpora audio stop: MP3, WMA

Produkt je výrobek značky Vamvo.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Vamvo, Video Vamvo, Projektory Vamvo.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Vamvo MLP-110 a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, video sleva, projektory sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Vamvo a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Vamvo najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Vamvo MLP-110
Právě si prohlížíte...

2093,- Kč