Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Philips NeoPix EASY NPX440

Philips NeoPix EASY NPX440

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Philips NeoPix EASY NPX440 z kategorie elektronika, video, projektory, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Philips NeoPix EASY NPX440 .

Detailní informace

Projektor Philips NeoPix EASY NPX440:Poměr stran promítaného obrazu u tohoto projektoru je 16:9, takže ho lze využít pro projekci filmů a videí. Philips NeoPix EASY NPX440 patří mezi short-throw projektory jelikož zvládne promítat s minimální vzdálenosti
0,8 m. Tento model vám padne do oka v případě, kdy vás omezuje prostor. Nativní rozlišení projektoru dosahuje hodnot 800 × 480 px. Promítání probíhá za využití technologie LCD. Jako zdroj světla projektoru slouží LED diody, díky kterým je malý a má nižší spotřebu. Maximální úhlopříčka obra...zu odpovídá hodnotě 200 cm. Projektor lze umístit na stůl a na zem. Zásluhou hmotnosti 0,86 kg náleží do skupiny mini projektorů. Podstatné parametry projektoru Philips NeoPix EASY NPX440 Promítaný obraz má maximální rozlišení 800 × 480 px Promítání probíhá s využitím technologie LCD Podsvícení zabezpečuje led K připojení zdroje slouží grafické vstupy HDMI 1.4 a VGA Dále nabízí konektory USB 2.0, Sluchátkový výstup, Micro SD a Audio vstup Philips NeoPix EASY NPX440 se umisťuje na stůl a na zem LCD technologie obstará ostrý, dobře osvětlený obraz s mnoha odstíny barev Mezi podporované funkce se řadí Přehrávač multimédií Ve výbavě najdete reproduktory, čtečka pam. karet a dálkové ovládání Rozměry: 20,7 × 8,45 × 15 cm Hmotnost: 0,86 kg Funkce a rozlišení projektoru Philips NeoPix EASY NPX440 Projektor Philips NeoPix EASY NPX440 dovede promítat obraz v WVGA rozlišení. To je pro představu 800 × 480 px. Při projekci dosahuje poměru stran 16:9, zásluhou toho je vhodný na promítání filmů. Maximální podporované rozlišení je poté 1920 × 1080 px. K přehrávání multimédií můžete využít vícero způsobů. Svítivost projektoru a kvalita na promítacím plátně Při projekci dosahuje poměru stran 16:9, zásluhou toho se hodí na projekci filmů. Projektor je nutné od zdi nebo plátna vzdálit od 0,8 m do 2 m. Lampa dosahuje životnosti
20000 h. Projektor Philips NeoPix EASY NPX440 je schopen vydat světelný výkon až
60 ANSI lm, očekává se tedy, že ho budete používat v místnostech s minimálním průnikem světla. Výbava dataprojektoru Philips Lze jej umístit na stůl a na zem. Disponuje i nožičkami, díky kterým se umisťuje na zem. Položení projektoru na stůl se bude hodit v případě, pokud s ním budete častěji manipulovat. Integrované reproduktory obstarají přehrávání zvuku. Nachází se v něm čtečka na paměťové karty. Lze jej ovládat odkudkoliv z místnosti díky dálkovému ovládání. Konektory pro připojení: HDMI 1.4 a VGA. K zahrnutým konektorům patří USB 2.0, Sluchátkový výstup, Micro SD a Audio vstup.

Produkt je výrobek značky Philips ,distribuovaný s EAN kódem 7640186960199.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Philips, Video Philips, Projektory Philips.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

23 299,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Philips NeoPix EASY NPX440 a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, video sleva, projektory sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Philips a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Philips najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Philips NeoPix EASY NPX440
Právě si prohlížíte...

3319,- Kč