Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Optoma HD28e

Optoma HD28e

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Optoma HD28e z kategorie elektronika, video, projektory, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Optoma HD28e .

Detailní informace

Projektor Optoma HD28e:
Kompaktní projektor Optoma HD28e DLP je jako stvořený pro skutečné domácí zážitky. Velká projekční plocha s detailním Full HD obrazem má prostě své kouzlo a herní i filmovou podívanou posune na zcela novou úroveň. Ostrost, blesková odezva, vylepšený kontrast a živé barvy se postarají o vaše zrakové vjemy, zatímco perfektní zvuk z 5W reproduktoru zase okouzlí vaše sluchové centrum.
Klíčové vlastnosti 3D projektoru Optoma HD28e DLPÚžasná světelnost (3 800 ANSI lm)Ostrost rozlišení Full HD (1080p)Dynamický kontras...t 30 000 : 1Přesné podání barev Rec.709Lampa s výdrží až 10 000 hodin (ECO+)Projekce o velikosti až 301 (diagonálně)Projekční vzdálenost: 1 m - 9,8 mSnadné připojení (1× HDMI 1.4, USB-A, 3,5mm jack)Integrovaný 5W reproduktorMožnost dokoupení modulu pro bezdrátové streamováníSpeciální herní módDálkové ovládání
Užijte si dokonalý obraz v každé situaciVšestranný 3D projektor Optoma HD28e DLP je ideální volbou pro domácí zábavu. Projektor kombinuje vysoký jas a živé barvy pro vytvoření věrného obrazu i v dobře osvětleném prostředí. Optoma HD28e DLP je ideální pro sledování televizních pořadů, filmů, sportovních přenosů či hraní počítačových her s rodinou nebo přáteli kdykoli během dne.Full HD rozlišení projektoru Optoma HD28e DLP v plné paráděDíky vysokému Full HD rozlišení se projektor Optoma HD28e DLP postará o dokonale ostrý obraz s precizními detaily. Během přehrávání filmů, seriálů anebo jiného obsahu navíc nedochází ke kompresi obrazu, takže výsledná obrazová kvalita zůstává nenarušena.
Přesná reprodukce barevSledujte filmy, hrajte hry a užijte si přitom obraz plný zářivých barev v prvotřídní kvalitě. Optoma HD28e DLP podá parádní výkon za všech okolností. Využívá totiž filmový standard Rec.709 pro přesnou reprodukci barev.
Ani 3D obsah není pro Optomu HD28e DLP výzvaChcete si užít obsah ve 3D? Ani to nedělá Full HD projektoru Optoma HD28e DLP žádné potíže. Zdroj obsahu může být libovolný - od 3D Blu-Ray přehrávačů až po herní konzole nejnovější generace.Lépe viditelné detaily & herní módTechnologie Dynamic Black se postará o propracovanější hloubku obrazu tím, že jemně upraví celkový výkon lampy. Světlé části obrazu se stanou jasnější a viditelnější, zatímco tmavé oblasti dají vyniknout dosud skrytým detailům. Další zajímavou funkcí projektoru Optoma HD28e DLP je tzv. Gaming Mode. Ten se postará o optimální odezvu i viditelnost obrazu, což vám pomůže snáz dosáhnout vítězství v herním klání.
Síla reprosoustavy skrytá v jediném měničiNa co nejlepším zážitku z hraní her nebo sledování filmů má svůj podíl i ozvučení. Ani v tomhle ohledu Optoma HD28e DLP nezklame. Využívá totiž výkonný 5W reproduktor, který má přednes srovnatelný s externí reprosoustavou.
Projektor Optoma HD28e DLP nakonfigurejte jednou a pak už nikdyNechcete přijít o nakonfigurované nastavení barev, jasu a ostrosti např. pro denní a noční režim? S funkcí ISF si celé nastavení můžete uložit a vrátit se k němu kdykoliv budete chtít.
Obraz jedině v té nejlepší kvalitěPerfektní kvalitu obrazu má u projektoru Optoma HD28e DLP na svědomí kompatibilita se zdroji, které běží na snímkové frekvenci 24 fps. Filmy a videa si tak můžete pouštět v takové kvalitě, v jaké je chtěli zvěčnit i jejich autoři.
Doplňte baterii zařízením, která to potřebujíPort USB-A jde využít i k napájení externích HDMI zařízení - třeba takového Mini počítače Google Chromecast....

Produkt je výrobek značky Optoma ,distribuovaný s EAN kódem 5055387664340.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Optoma, Video Optoma, Projektory Optoma.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

10 990,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Optoma HD28e a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, video sleva, projektory sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Optoma a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Optoma najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Optoma HD28e
Právě si prohlížíte...

11990,- Kč