Poduška na lehátko Dekorhome Hnědá,Poduška na lehátko Dekorhome Hnědá

Poduška na lehátko Dekorhome Hnědá,Poduška na lehátko Dekorhome Hnědá
Poduška na lehátko Dekorhome Hnědá,Poduška na lehátko Dekorhome Hnědá
Poduška na lehátko Dekorhome Hnědá,Poduška na lehátko Dekorhome Hnědá
Poduška na lehátko Dekorhome Hnědá,Poduška na lehátko Dekorhome Hnědá
1 347 1 347 2002
1 347,- Kč

Původní cena: 1 347,- Kč


Hodnocení:


Poduška na lehátko Dekorhome Hnědá,Poduška na lehátko Dekorhome Hnědá z kategorie nábytek, příslušenství k židlím, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Dekorhome a budete spokojení s dodaným Poduška na lehátko Dekorhome Hnědá,Poduška na lehátko Dekorhome Hnědá .

Detailní informace

Pohodlná poduška na lehátko je vyrobena z vysoce kvalitního odolného polyesteru a je ideální pro dlouhodobé použití venku i uvnitř. Speciální pětivrstvý sendvičový systém a tloušťka polstrování 5 cm zajistí dokonalé pohodlí při ležení a zvou k relaxaci. Při optimálních rozměrech se podušky vejdou na všechna běžná lehátka a opalovací lehátka. Díky popruhům připevněným na boku a elastickému popruhu lze snadno zabránit sklouznutí čalounění. Textílie se snadnou údržbou je vodoodpudivá, takže náhodně rozlité tekutiny lze setřít bez zanechání zbytků.... Moderní barvy s nadčasovým lněným vzhledem a ozdobnými knoflíky se postarají o skvělý akcent na zahradě, terase nebo v obývacím prostoru. Pro všechny, kteří chtějí nejen pohodlné sedáky, ale chtějí je také opticky zvýraznit.  Barva:světle hnědý melíršedý melír Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: 55% bavlna / 45% polyester Rozměry:šířka : 55 cmhloubka: 194 cmvýška: 5 cm,Pohodlná poduška na lehátko je vyrobena z vysoce kvalitního odolného polyesteru a je ideální pro dlouhodobé použití venku i uvnitř. Speciální pětivrstvý sendvičový systém a tloušťka polstrování 5 cm zajistí dokonalé pohodlí při ležení a zvou k relaxaci. Při optimálních rozměrech se podušky vejdou na všechna běžná lehátka a opalovací lehátka. Díky popruhům připevněným na boku a elastickému popruhu lze snadno zabránit sklouznutí čalounění. Textílie se snadnou údržbou je vodoodpudivá, takže náhodně rozlité tekutiny lze setřít bez zanechání zbytků. Moderní barvy s nadčasovým lněným vzhledem a ozdobnými knoflíky se postarají o skvělý akcent na zahradě, terase nebo v obývacím prostoru. Pro všechny, kteří chtějí nejen pohodlné sedáky, ale chtějí je také opticky zvýraznit.  Barva:světle hnědý melíršedý melír Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: 55% bavlna / 45% polyester Rozměry:šířka : 55 cmhloubka: 194 cmvýška: 5 cm

Produkt je výrobek značky De.

Procházet zboží z kategorie Nábytek De, Příslušenství k židlím De.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 2.00 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Poduška na lehátko Dekorhome Hnědá,Poduška na lehátko Dekorhome Hnědá a další podobné zlevněné zboží z kategorie nábytek sleva, příslušenství k židlím sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce De a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku De najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Poduška na lehátko Dekorhome Hnědá,Poduška na lehátko Dekorhome Hnědá
Právě si prohlížíte...

1347,- Kč