Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Žádný podobný produkt nenalezen, zkuste vyhledávač a jiná slova!

Chytrý náramek CANYON pro seniory s SOS OBAL POŠKOZEN

Chytrý náramek CANYON pro seniory s SOS OBAL POŠKOZEN
Chytrý náramek CANYON pro seniory s SOS OBAL POŠKOZEN
Chytrý náramek CANYON pro seniory s SOS OBAL POŠKOZEN
Chytrý náramek CANYON pro seniory s SOS OBAL POŠKOZEN

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Chytrý náramek CANYON pro seniory s SOS OBAL POŠKOZEN z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony – příslušenství, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Chytrý náramek CANYON pro seniory s SOS OBAL POŠKOZEN .

Detailní informace

Důvod zařazení do bazarového zboží – výrobek má poškozený obal. Chytrý náramek pro seniory Canyon CNE-01BB Máte starost o vaše starší příbuzné? Mějte přehled o každém jejich kroku s chytrým náramkem pro seniory Canyon, který umožňuje pomocí GPS, LBS a Wi-Fi monitorovat jejich pohyb a sledovat tepovou frekvenci. Díky velkému SOS tlačítku navíc mohou vaši příbuzní v případě potřeby přivolat pomoc. Přesné sledování polohy I pokud jim zrovna nejste na blízku, můžete mít pohyb a zdraví vašich starších blízkých pod kontrolou. Pomůže vám k tomu chytrý... náramek pro seniory Canyon, s jehož pomocí můžete prostřednictvím GPS, LBS a Wi-Fi připojení sledovat jejich pohyb a nastavit si upozornění na překročení bezpečné zóny, chybějící údaje o tepu nebo slabou baterii. Obousměrná komunikace a SOS tlačítko Pomocí náramku lze také jednoduše komunikovat. Funkce handsfree vám umožní vést s vašimi blízkými pohodlnou komunikaci přes telefon a majitel náramků může jednoduše posílat hlasové zprávy. V případě nouze pak majiteli náramku poslouží velké SOS tlačítko pro rychlé přivolání pomoci.

Produkt je výrobek značky Neuvedeno ,distribuovaný s EAN kódem 2001003462732.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Neuvedeno, Komunikace Neuvedeno, Telefony Neuvedeno, Mobilní telefony – příslušenství Neuvedeno.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Chytrý náramek CANYON pro seniory s SOS OBAL POŠKOZEN a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony – příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Neuvedeno a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Neuvedeno najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Chytrý náramek CANYON pro seniory s SOS OBAL POŠKOZEN
Právě si prohlížíte...

1191,- Kč