Perun Základna pro nastavitelnou trysku Perun

Perun Základna pro nastavitelnou trysku Perun
165 165 1533
165,- Kč

Původní cena: 165,- Kč


Hodnocení:


Perun Základna pro nastavitelnou trysku Perun z kategorie sport, outdoorové aktivity, lov a střelba, paintball a airsoft, airsoft, příslušenství a díly pro zbraně na airsoft, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Anareus a budete spokojení s dodaným Perun Základna pro nastavitelnou trysku Perun .

Detailní informace

Nozz-X tryska je tvořena dvěma díly:        Univerzální základna: V balení jsou dva O-kroužky různých šířek. Můžete si tedy vybrat, který Vám poskytne 100% těsnost a hladký pohyb trysky. Základna je navržena tak, aby se dala nastavit délka trysky bez otevření mechaboxu.        Špička/nos: Nos trysky je nabízen ve dvou délkách. První je v rozměrech 19mm – 23mm a druhá v rozměrech 22,5mm – 26,5mm. Zároveň mají tyto špičky dvě možnosti zkosení okraje. Každá kombinace hlavně, hop up gumičky a hop up komory bude jiná. Tudíž v některých případech bud...e větší zkosení poskytovat lepší utěsnění, zatímco v jiných případech bude lepší zkosení menší. Nozz-X Vám dovolí si nastavení přizpůsobit podle sebe.

Produkt je výrobek značky Perun ,distribuovaný s EAN kódem 5907622628061.

Procházet zboží z kategorie Sport Perun, Outdoorové aktivity Perun, Lov a střelba Perun, Paintball a airsoft Perun, Airsoft Perun, Příslušenství a díly pro zbraně na airsoft Perun.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 1 g
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Perun Základna pro nastavitelnou trysku Perun a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, lov a střelba sleva, paintball a airsoft sleva, airsoft sleva, příslušenství a díly pro zbraně na airsoft sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Perun a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Perun najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Perun Základna pro nastavitelnou trysku Perun
Právě si prohlížíte...

165,- Kč