JeffTron LEVIATHAN - V3 optical

JeffTron LEVIATHAN - V3 optical
JeffTron LEVIATHAN - V3 optical
JeffTron LEVIATHAN - V3 optical
JeffTron LEVIATHAN - V3 optical
2 965 2 337 1177
2 965,- Kč

Původní cena: 2 337,- Kč


Hodnocení:


JeffTron LEVIATHAN - V3 optical z kategorie sport, outdoorové aktivity, lov a střelba, paintball a airsoft, airsoft, příslušenství a díly pro zbraně na airsoft, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Anareus a budete spokojení s dodaným JeffTron LEVIATHAN - V3 optical .

Detailní informace

Leviathan - V3 patří k nejpokročilejším řídícím jednotkám na trhu Používá pouze optické senzory pro lepší ovládání a odolnost Integrovaná bezdrátová komunikace pro rychlé nastavení pomocí chytrého telefonu (iOS nebo Android) Pěnou na spoušti nastavíte citlivost hair trigger módu Unikátní systém reálného stisku spouště (RFTS), pružina simuluje odpor spouště jako ve skutečné AK74. Přidává sekundární odpor s resetem spouště po výstřelu. RFTS byl navržen profesionálním puškařem pro realističtější pocit ze střelby Externí vstupní port a výstupní plo...šky slouží pro připojení vlastního příslušenství Změna nastavení je provedena v reálném čase -> okamžitě to můžete vyzkoušet Snadná instalace do mechaboxu místo původních spínacích kontaktů Kompletní kabeláž umožňuje rychlou a jednoduchou instalaci do zbraně. Není třeba nic pájet Nové funkce jsou pro každého uživatele zdarma prostřednictvím online aktualizace Leviathan - V3 přináší nekonečné možnosti pro vaši zbraň!  Leviathan - V3 zle nainstalovat do těchto airsoftových zbraní: AK47, AK74, Galil, Bizon s mechaboxem V3 dle TM standardu Tokyo Marui AK47 Next Generation G36, XM8 s mechaboxem V3 dle TM standardu Tokyo Marui G36 Next Generation ASG CZ 805 BREN AUG, UAR s mechaboxem V3 dle TM standardu Fal/SA58 s mechaboxem V3 dle TM standardu (nejedná se o VZ.58!) MP5K, UMP s mechaboxem V3 dle TM standardu SIG 55X s mechaboxem V3 dle TM standardu S&T VSS nebo VAL - Optické senzory se používají k detekci pohybu spouště, režimu střelby a cyklu výstřelu. - S dodávanou pěnou na spoušt lze udělat dokonalý hair trigger mód - Unikátní systém reálného stisku spouště (RFTS), pružina simuluje odpor spouště jako ve skutečné zbrani. Přidává sekundární odpor s resetem spouště po výstřelu. RFTS byl navržen profesionálním puškařem pro realističtější pocit ze střelby HLAVNÍ FUNKCE: - Přidává nové režimy střelby nezávisle pro každou pozici přepínače (SEMI - BURST - AUTO) - Nastavitelná střelba dávkou (rozsah 2 - 20 ran) - Zachovává detekci prázdného zásobníku jako původní zbraň
- Snížení kadence až o 40% s pauzou mezi výstřely. Díky tomu má výstřel rychlou odpověď na stisk spouště, jako u ostré zbraně - Nastavitelná síla aktivního brzdění motoru s možností jejího vypnutí - Funkce přednatažení pístu pro okamžitý výstřel v režimu SEMI střelby (lze použít pouze se západku zpětného chodu která je součástí balení) - Funkce zpoždění výstřelu, kdy nelze znovu vystřelit po určitou dobu. Je pro simulaci zpětného rázu či přebití (rozsah 0,1 - 4,0 s) - Elektronická pojistka nastavuje citlivost proudové ochrany - Indikace vybitého akumulátoru pro 2S - 4S li-pol a 3S - 4S li-fe - Virtuální zásobník simuluje nízkokapacitní zásobníky, když dosáhne 0, zbraň přestane střílet. Lze nastavit varování po každém výstřelu, kdy se bude virtuální zásobník téměř prázdný - Na desce je vstupní port s funkcemi: 3 ranná dávka, externího spoušť, AUG spoušť, detekce prázdného zásobníku, přebití virtuálního zásobníku atd. A výstupní plošky slouží pro osvětlovací hop-up komory, napájení elektrického zásobníku, baterky atd. - Obrazovka se statistikami ze střelby s proudovým odběrem motoru a teplotou mosfetu umožňuje dobře odladit sestavení mechaboxu - Zobrazení aktuální kadence zbraně - Aplikace zobrazuje aktuální napětí baterie. Barevný proužek indikuje její stav nabití - Ukládání parametrů do profilů pro rychlé načtení - Aktualizace Update odstraňuje chyby a přidává nové funkce pro zařízení - Error log ukazuje historii chyb zaznamenané Leviathanem - Pro vyšší bezpečnost je možné vypnout bezdrátové připojení přes přepínač střelby (možné deaktivovat) - Leviathan hlídá procházejícího proud, napětí a teplotu aby se vyhnul poškození, pokud něco špatného nastane - Využívá vibrace a pípání motorem v pažbičce pro upozornění uživatele - Změna nastavení se ihned ukládá do paměti Leviathanu, takže se naprogramování neztratí při odpojení od smartphonu nebo baterie - Nové funkce jsou pro každého uživatele zdarma prostřednictvím funkce online aktualizace VOLBA REŽIMŮ STŘELBY: Nezávisle na pozici přepínače (SEMI - BURST - AUTO) - SAFE: nereaguje na stisk spouště. - Semi: vystřelí jednou při stisku spouště. - Semi/BurstX: krátký stisk vystřelí jednou, podržením vystřelí zvolenou dávku. - Binary trigger: Vystřelí jednou při stisku spouště a znovu jednou při uvolnění spouště. - BurstX: Vystřelí dávku při stisku spouště. - BurstX+BurstY: krátký stisk spouště vystřelí burstX, dlouhý stisk vystřelí součet burstX+burstY. - Burst/Full: krátký stisk spouště vystřelí burstX, dlouhý stisk zahájí automatickou střelbu. - Full: zbraň střílí až do uvolnění spouště (AUTO). - Virtual reload: stiskněte spoušť přebití virtuálního zásobníku EXTERNAL INPUT: Funguje se vstupním terminálem: - OFF: Každý signál na stupu je ignorován. - External trigger: spoušť ve zbrani je deaktivována a nahrazena mikrospínačem připojeným ke vstupu (SIG a GND) - Burst-3 trigger: stiskem mikrospínače se proveden 3 ranná dávka. Spoušť ve zbrani je stále funkční. Mikrosp

Produkt je výrobek značky Jefftron.

Procházet zboží z kategorie Sport Jefftron, Outdoorové aktivity Jefftron, Lov a střelba Jefftron, Paintball a airsoft Jefftron, Airsoft Jefftron, Příslušenství a díly pro zbraně na airsoft Jefftron.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 110 g
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

JeffTron LEVIATHAN - V3 optical a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, lov a střelba sleva, paintball a airsoft sleva, airsoft sleva, příslušenství a díly pro zbraně na airsoft sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Jefftron a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Jefftron najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

JeffTron LEVIATHAN - V3 optical
Právě si prohlížíte...

2965,- Kč