Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Scottoiler eSystem - Motorcycle Chain Oiler v3.1 Mazivo

Scottoiler eSystem - Motorcycle Chain Oiler v3.1 Mazivo

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Scottoiler eSystem - Motorcycle Chain Oiler v3.1 Mazivo z kategorie auto-moto, díly a příslušenství vozidel, Údržba a výzdoba motorových vozidel, kapaliny do vozidel, převodový olej, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Scottoiler eSystem - Motorcycle Chain Oiler v3.1 Mazivo .

Detailní informace

Automatický systém mazání řetězu
jednoduchá instalace - stačí připojit k akumulátoru multifunkční displej zobrazuje průtok oleje, stav v nádržce, venkovní teplotu a akcelerační zrychlení kompatibilní se Scottoiler doplňky řetěz maže, pouze pokud je motocykl v pohybu čistí a prodlužuje životnost řetězu mazání originálním olejem - teplotní rozsah -10 ° C do 50 ° C nádržka s obsahem 50ml vydrží 1500 - 4000 km bez dolévání snadná regulace průtoku přímo na nádobce s olejem balení obsahuje všechny adaptéry a 250 ml oleje
Země původu: Velká ...Británie Objem: 250 ml Objem: 201 - 400 ml

Produkt je výrobek značky Scottoiler ,distribuovaný s EAN kódem 0724722000116.

Procházet zboží z kategorie Auto-moto Scottoiler, Díly a příslušenství vozidel Scottoiler, Údržba a výzdoba motorových vozidel Scottoiler, Kapaliny do vozidel Scottoiler, Převodový olej Scottoiler.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Scottoiler eSystem - Motorcycle Chain Oiler v3.1 Mazivo a další podobné zlevněné zboží z kategorie auto-moto sleva, díly a příslušenství vozidel sleva, Údržba a výzdoba motorových vozidel sleva, kapaliny do vozidel sleva, převodový olej sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Scottoiler a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Scottoiler najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Scottoiler eSystem - Motorcycle Chain Oiler v3.1 Mazivo
Právě si prohlížíte...

8290,- Kč