Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

LIQUI MOLY Plně syntetický SAE 75W-90 1l

LIQUI MOLY Plně syntetický SAE 75W-90 1l

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


LIQUI MOLY Plně syntetický SAE 75W-90 1l z kategorie auto-moto, díly a příslušenství vozidel, Údržba a výzdoba motorových vozidel, kapaliny do vozidel, převodový olej, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným LIQUI MOLY Plně syntetický SAE 75W-90 1l .

Detailní informace

Převodový olej LIQUI MOLY Plně syntetický SAE 75W-90 1l:Zásadní vlastnosti převodového oleje LIQUI MOLY Plně syntetický SAE 75W-90 1l Syntetický převodový olej LIQUI MOLY chrání převodovku a nápravový diferenciál před nadbytečným třením Zajišťuje plynulé řazení a optimální výkon pro manuální převodovky Převodový olej 75W-90 je ideální pro osobní automobily API specifikace: GL-5 V balení se nachází 1 l LIQUI MOLY oleje do převodovky Olej do manuální převodovky zajistí maximální péči o váš stroj

Produkt je výrobek značky Liqui Moly ,distribuovaný s EAN kódem 4100420014147.

Procházet zboží z kategorie Auto-moto Liqui Moly, Díly a příslušenství vozidel Liqui Moly, Údržba a výzdoba motorových vozidel Liqui Moly, Kapaliny do vozidel Liqui Moly, Převodový olej Liqui Moly.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

LIQUI MOLY Plně syntetický SAE 75W-90 1l a další podobné zlevněné zboží z kategorie auto-moto sleva, díly a příslušenství vozidel sleva, Údržba a výzdoba motorových vozidel sleva, kapaliny do vozidel sleva, převodový olej sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Liqui Moly a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Liqui Moly najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

LIQUI MOLY Plně syntetický SAE 75W-90 1l
Právě si prohlížíte...

479,- Kč