Liqui Moly Olej do převodovek řízení 3100 1 L - 6% sleva

-6%
Liqui Moly Olej do převodovek řízení 3100 1 L
329 349 1584
329,- Kč

Původní cena: 349,- Kč


Hodnocení:


Liqui Moly Olej do převodovek řízení 3100 1 L z kategorie auto-moto, díly a příslušenství vozidel, Údržba a výzdoba motorových vozidel, kapaliny do vozidel, převodový olej, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Liqui Moly Olej do převodovek řízení 3100 1 L .

Zlevněné zboží

Převodový olej Liqui Moly Olej do převodovek řízení 3100 1 L:Klíčové přednosti převodového oleje Liqui Moly Olej do převodovek řízení 3100 1 L Minerální převodový olej LIQUI MOLY zajistí odvod tepla a ochranu převodovky či nápravového diferenciálu Zabezpečuje bezchybné řazení a optimální výkon pro manuální převodovky Převodový olej je ideální pro osobní automobily a nákladní automobily V balení se nachází 1 l LIQUI MOLY oleje do převodovky Olej do manuální převodovky dodá vašemu stroji tu nelepší péči

Produkt je výrobek značky Liqui Moly ,distribuovaný s EAN kódem 4100420011450.

Procházet zboží z kategorie Auto-moto Liqui Moly, Díly a příslušenství vozidel Liqui Moly, Údržba a výzdoba motorových vozidel Liqui Moly, Kapaliny do vozidel Liqui Moly, Převodový olej Liqui Moly.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Liqui Moly Olej do převodovek řízení 3100 1 L a další podobné zlevněné zboží z kategorie auto-moto sleva, díly a příslušenství vozidel sleva, Údržba a výzdoba motorových vozidel sleva, kapaliny do vozidel sleva, převodový olej sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Liqui Moly a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Liqui Moly najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Liqui Moly Olej do převodovek řízení 3100 1 L
Právě si prohlížíte... - 6% sleva

329,- Kč