Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Varná soustava JetBoil MicroMo Carbon 0,8L

Varná soustava JetBoil MicroMo Carbon 0,8L
Varná soustava JetBoil MicroMo Carbon 0,8L
Varná soustava JetBoil MicroMo Carbon 0,8L
Varná soustava JetBoil MicroMo Carbon 0,8L

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Varná soustava JetBoil MicroMo Carbon 0,8L z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče – příslušenství, přenosné vařiče – příslušenství, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ceskyrajcom a budete spokojení s dodaným Varná soustava JetBoil MicroMo Carbon 0,8L .

Detailní informace

Přepracovaný varný systém od Jetboilu určený nejenom k rychlému ohřevu vody, ale také k vaření v přírodě.
Spolehlivý, bezpečný a neuvěřitelně kompaktní varný systém, který není určený jako většina ostatních systémů od Jetboilu jenom k rychlému ohřevu vody, ale také k vaření v přírodě.
O pohodlné vaření se stará přede...vším hořák MicroMo s velmi jemnou regulací plynu, kovové madlo nádoby a také nízká výška nádoby, díky které se z nádoby lépe jí. Samozřejmostí je také minimální spotřeba plynu a kompaktnost systému. Všechny součásti se jednoduše vejdou do varné nádoby a nezaberou žádné zbytečné místo v batohu. Nádoba sedí pevně na vařiči, takže nehrozí žádné náhodné vylití. Tepelný výměník na dně nádoby, který firma Jetboil vymyslela, výrazně zabraňuje úniku tepla a zvyšuje účinnost vařiče a snižuje spotřebu plynu.
Využijete ho všude, kde nebudete mít přístup k elektřině nebo klasickému sporáku. Ideální na cestování autem, pro zahrádkáře, na výlety, jako záložní možnost vaření a samozřejmě i pro všechny kempaře a outdooristy.
Stálý výkon až do poslední kapičky plynu!
Nový regulátor tlaku má primárně 2 hlavní přednosti oproti ostatním, neregulovaným vařičům - zajišťuje stále stejný výkon až do poslední kapičky plynu a také zajišťuje bezproblémový a úsporný chod ve vyšších nadmořských výškách. Jiné, neregulované vařiče ztrácejí tlak z kartuší vlivem nižšího atmosférickéhotlaku.
HLAVNÍ PŘEDNOSTINový ventil a regulátor tlaku pro nejjemnější regulaci hořáku a co nejmenší spotřebu plynuKovová rukojeť pro snadnou manipulaci jak při vaření tak při jídlePlastové víčko (pítko / nalévátko / možnost caffetieru).Neoprenový obal pro menší ztrátu tepla a snazší manipulaciPlastový kalíšek kryjící hořák, využitelný jako nádoba na pití / jídlo.Trojnožka pro stabilitu a izolaci kartuše.Piezo zapalováníNepotřebujete speciální plyn - vařič je na klasický šroubovací závitPARAMETRYHmotnost: 340 gObjem nádoby: 0,8 lUvedení 0,5 litru vody do varu: 2 min 15 s (Průměrný čas při použití kartuší Jetboil)Na 100 g kartuši lze uvařit až 12 litrů vodyHmotnost stabilizační trojnožky pod kartuši: 27 gRozměry: 104 mm x 159 mmVšechny kartuše se vyrábí se závitem 7/16 a jsou vyrobeny dle stejné normy EN 417.

Produkt je výrobek značky Jetboil ,distribuovaný s EAN kódem 858941006335.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Jetboil, Kuchyně a jídelny Jetboil, Kuchyňské spotřebiče – příslušenství Jetboil, Přenosné vařiče – příslušenství Jetboil.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Varná soustava JetBoil MicroMo Carbon 0,8L a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče – příslušenství sleva, přenosné vařiče – příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Jetboil a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Jetboil najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Varná soustava JetBoil MicroMo Carbon 0,8L
Právě si prohlížíte...

4499,- Kč