Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Vařič OPTIMUS Polaris Optifuel

Vařič OPTIMUS Polaris Optifuel
Vařič OPTIMUS Polaris Optifuel
Vařič OPTIMUS Polaris Optifuel
Vařič OPTIMUS Polaris Optifuel

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Vařič OPTIMUS Polaris Optifuel z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče – příslušenství, přenosné vařiče – příslušenství, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ceskyrajcom a budete spokojení s dodaným Vařič OPTIMUS Polaris Optifuel .

Detailní informace

Naše nejžhavější novinka, hybridní vařič OPTIMUS Polaris Optifuel si výborně rozumí s plynem, benzinem, petrolejem, naftou i tryskovým palivem, aniž byste museli měnit trysku. Patentovaný hořák s funkcí rychlého vznícení, samočisticí aluminiová pumpa a vestavěná magnetická čisticí jehla zaručují spolehlivost a snadnou obsluhu při používání kapalných paliv. Budete-li používat plyn, pak lze volit mezi módem účinnosti a tzv. celoročním módem praktickým při nízkých teplotách, kdy pouze vyklopíte integrované podpůrné nožky a plynovou kartuši otočíte... dnem vzhůru. Tento vařič byl oceněn jako nejlepší v kategorii outdoorových vařičů na letošním veletrhu ISPO v Mnichově. Obsah balení: vařič, FLIPSTOP™ čerpadlo, multifunkční nástroj, závětří, tepelná clona, cestovní pouzdro, náhradní díly, lubrikant

Produkt je výrobek značky Optimus ,distribuovaný s EAN kódem 7612013192295.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Optimus, Kuchyně a jídelny Optimus, Kuchyňské spotřebiče – příslušenství Optimus, Přenosné vařiče – příslušenství Optimus.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Vařič OPTIMUS Polaris Optifuel a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče – příslušenství sleva, přenosné vařiče – příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Optimus a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Optimus najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Vařič OPTIMUS Polaris Optifuel
Právě si prohlížíte...

6590,- Kč