Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Vařič Jetboil Zip carbon

Vařič Jetboil Zip carbon
Vařič Jetboil Zip carbon
Vařič Jetboil Zip carbon
Vařič Jetboil Zip carbon

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Vařič Jetboil Zip carbon z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče – příslušenství, přenosné vařiče – příslušenství, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ceskyrajcom a budete spokojení s dodaným Vařič Jetboil Zip carbon .

Detailní informace

Sada Zip je jednoduší verzí modelu Flash. Je určena k rychlému ohřevu vody k přípravě instatních jídel, kávy a čaje. Díky skladnosti a lehkosti ji můžete s sebou brát i na jednodenní výlety. Využijete ho všude, kde nebudete mít přístup k elektřině nebo klasickému sporáku. Ideální na cestování autem, pro zahrádkáře, na výlety, jako záložní možnost vaření a samozřejmě i pro všechny kempaře a outdooristy.
 
Sada obsahuje: Nádobu o objemu 0,8l s výměníkem tepla a neoprenovým obalem, nastavitelný hořák, stabilizačn...í trojnožku, víčko s otvorem na pití a přesnější nalévání a misku sloužící na jídlo a pití.
 
TECHNICKÉ PARAMETRY Objem nádoby: 0,8 litru  Doba k varu: 0,5 litru = 2:30 min Objem uvařené vody: 12 litrů na 100g Jetpower kartuši Zip nabízí pohodlné, rychlé a bezpečné outdoorové vaření. Vše, co potřebujete, je pohodlně a kompaktně naskládané a uložené uvnitř 0,8 litrové ZIP nádoby (která může také fungovat jako hrnek na pití). Během 2 minut a 30s vám nabídne půl litru vařící vody na kávu, kakao, instantní polévku nebo sušené jídlo.
Zip je navržen tak, že je jedním z nejbezpečnějších řešení vaření na trhu. Varná nádoba sedí bezpečně na hořáku čímž je zabráněno náhodnému vylití a trojnožka pro plynovou kartuši zajišťuje celkovou stabilitu. Dalším bezpečnostním prvkem je izolační neoprenový obal, který usnadňuje manipulaci.

Produkt je výrobek značky Jetboil ,distribuovaný s EAN kódem 858941006519.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Jetboil, Kuchyně a jídelny Jetboil, Kuchyňské spotřebiče – příslušenství Jetboil, Přenosné vařiče – příslušenství Jetboil.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Vařič Jetboil Zip carbon a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče – příslušenství sleva, přenosné vařiče – příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Jetboil a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Jetboil najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Vařič Jetboil Zip carbon
Právě si prohlížíte...

2789,- Kč