Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Přenosný vařič CAMPINGAZ Party Grill 400 na plynovou lahev

Přenosný vařič CAMPINGAZ Party Grill 400 na plynovou lahev
Přenosný vařič CAMPINGAZ Party Grill 400 na plynovou lahev
Přenosný vařič CAMPINGAZ Party Grill 400 na plynovou lahev
Přenosný vařič CAMPINGAZ Party Grill 400 na plynovou lahev

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Přenosný vařič CAMPINGAZ Party Grill 400 na plynovou lahev z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče – příslušenství, přenosné vařiče – příslušenství, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Zahrada Ježek a budete spokojení s dodaným Přenosný vařič CAMPINGAZ Party Grill 400 na plynovou lahev .

Detailní informace

Kompaktní přenosný vařič Party Grill 400 nabízí širokou škálu možností vaření díky různým povrchům a příslušenství, včetně klasického vařiče pro vaření na pánvi, dále ho můžete využít jako gril s roštem i tálem, smaltované víko můžete použít jako pánev. Tento vařič je nezbytný společník do kempů, na festivaly i na výlety.    Přednosti
Možnost vaření i grilování na roštu a tálu Tál a rošt s nepřilnavou vrstvou Oboustranný tál s teflonovou úpravou Integrované podložky pro vaření na vařiči Plně nastavitelný výkon Vodní kom...ora pro sběr tuku Piezo zapalování pro pohodlné zapalování přístroje Zabudovaný teploměr
Přenosný Party Grill 400 se velice snadno čistí. Má komoru na vodu, do které se zachycují veškeré šťávy a odkapávající tuk a tím zabraňuje připálení. Po skončení párty jen vylejete špinavou vodu a vymyjete. Podpora vařiče, grilovací rošt a tál lze mýt v myčce, ale díky nepřilnavému povrchu se čistí snadno i ručně za pomoci houbičky. Vařič Party Grill je vyjímečně kompaktní a snadno se přenáší. Všechny části vařiče se složí dovnitř nádoby a umístí do polyesterového obalu, který je součástí balení. Díky odnímatelným nohám a uzamykatelnému víku lze snadno transportovat a skladovat. 
  Parametry
Velikost grilovací plochy: 1018 cm2 o průměru 36 cm Příkon: 2 kW Spotřeba plynu: 145 g/h  Kulatý nerezový hořák  Zapalování: Piezo  Rozměry grilu: 36 x 42 cm Zdroj: PB lahev K připojení plynové lahve použijte vždy prověřenou připojovací sadu Campingaz®
 
   

Produkt je výrobek značky Campingaz ,distribuovaný s EAN kódem 3138522085124.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Campingaz, Kuchyně a jídelny Campingaz, Kuchyňské spotřebiče – příslušenství Campingaz, Přenosné vařiče – příslušenství Campingaz.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Přenosný vařič CAMPINGAZ Party Grill 400 na plynovou lahev a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče – příslušenství sleva, přenosné vařiče – příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Campingaz a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Campingaz najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Přenosný vařič CAMPINGAZ Party Grill 400 na plynovou lahev
Právě si prohlížíte...

3599,- Kč