Plynový vařič Cattara Traveler

Plynový vařič Cattara Traveler
Plynový vařič Cattara Traveler
Plynový vařič Cattara Traveler
Plynový vařič Cattara Traveler
655 661 1877
655,- Kč

Původní cena: 661,- Kč


Hodnocení:


Plynový vařič Cattara Traveler z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče – příslušenství, přenosné vařiče – příslušenství, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Zahrada Ježek a budete spokojení s dodaným Plynový vařič Cattara Traveler .

Detailní informace

Vařič je opatřen prostorem pro umístění kartuše CP250 (220g), ke které se připojuje. Další možností připojení je velké nádoby na plyn pomocí ventilu na boční straně, je však nutné použít hadici s regulačním ventilem (není součástí balení). Veškeré připojované plyny musí splňovat požadavky pro normu ČSN EN 417. Pro pohodlné a rychlé použití slouží piezoelektrické zapalování a regulace průtoku plynu, pro přesné nastavení velikosti plamenu. Specifikace: Vařič je zhotoven z celokovové konstrukce, která vařiči zaručuje maximální odolnost. ...Vařič je navíc umístěn v praktickém cestovním kufru, který zajišťuje ochranu při převozu.
palivo: propan-butan spotřeba plynu: 150 g / hod zapalování: zabudované piezo výkon hořáku: 2200 W rozměry34 x 11 x 28 cm váha: 1,8 kg

Produkt je výrobek značky Cattara ,distribuovaný s EAN kódem 8591686135985.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Cattara, Kuchyně a jídelny Cattara, Kuchyňské spotřebiče – příslušenství Cattara, Přenosné vařiče – příslušenství Cattara.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 1.926 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

12 320,- Kč
10 257,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Plynový vařič Cattara Traveler a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče – příslušenství sleva, přenosné vařiče – příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Cattara a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Cattara najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Plynový vařič Cattara Traveler
Právě si prohlížíte...

655,- Kč