Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Palivová láhev OPTIMUS s dětskou pojistkou 1L

Palivová láhev OPTIMUS s dětskou pojistkou 1L

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Palivová láhev OPTIMUS s dětskou pojistkou 1L z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče – příslušenství, přenosné vařiče – příslušenství, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ceskyrajcom a budete spokojení s dodaným Palivová láhev OPTIMUS s dětskou pojistkou 1L .

Detailní informace

Palivová láhev o transportním objemu 1 l opatřená uzávěrem s dětskou pojistkou určená pro použití s multipalivovými vařiči OPTIMUS Nova, Nova+ a Polaris. Objem uváděný v názvu lahve je objem paliva, které lze v lahvi transportovat, zatímco objem uváděný přímo na lahvi ("safe line") je objem paliva při používání vařiče tak, aby do lahve bylo možno vsunout čerpadlo a zůstal prostor pro natlakování.

Produkt je výrobek značky Optimus ,distribuovaný s EAN kódem 7391812141108.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Optimus, Kuchyně a jídelny Optimus, Kuchyňské spotřebiče – příslušenství Optimus, Přenosné vařiče – příslušenství Optimus.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Palivová láhev OPTIMUS s dětskou pojistkou 1L a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče – příslušenství sleva, přenosné vařiče – příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Optimus a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Optimus najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Palivová láhev OPTIMUS s dětskou pojistkou 1L
Právě si prohlížíte...

690,- Kč