Cattara Plynový vařič kempingový MINI

Cattara Plynový vařič kempingový MINI
Cattara Plynový vařič kempingový MINI
Cattara Plynový vařič kempingový MINI
Cattara Plynový vařič kempingový MINI
430 439 88
430,- Kč

Původní cena: 439,- Kč


Hodnocení:


Cattara Plynový vařič kempingový MINI z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče – příslušenství, přenosné vařiče – příslušenství, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Zahrada Ježek a budete spokojení s dodaným Cattara Plynový vařič kempingový MINI .

Detailní informace

Funguje na propan-butan a nabízí možnost regulace průtoku plynu, který nastavíte pomocí ovladače na boku těla vařiče a budete tak moci upravit velikost plamenu. Vařič je opatřený sklápěcími lopatkami, které zajistí dokonalý plošný ohřev kastrolů, hrnců i pánví. Tvořený je kovovou nerezavějící konstrukcí, která mu zaručí nízkou hmotnost a současně odolnost. Vyniká také svými kompaktními rozměry, díky čemuž vám zabere pouze minimum místa v tašce či batohu. Plynový vařič Cattara MINI se postará o vaše stravování v přírodě. Specifikace: Vařič ...se připojuje pouhým našroubováním ke kartuši s propan-butanem, která musí být vyrobena dle EN 417 a opatřena samotěsnícím ventilem s připojovacím závitem 7/16“. Regulace průtoku plynu je řešena pomocí ovladače na boku těla vařiče, usnadňuje přesné nastavení velikosti plamenu. Vařič zabírá jen velmi málo místa, navíc je umístěn v cestovní taštičce.
Plynový vařič vhodný na outdoorové výpravy i do kempu Funguje na propan-butan Nabízí možnost regulace průtoku plynu Sklápěcí lopatky zajistí dokonalý plošný ohřev kastrolů, hrnců i pánví Plynový vařič Cattara MINI je tvořený kovovou nerezavějící konstrukcí Vyniká svými kompaktními rozměry Barevné provedení: zeleno-šedo-stříbrné

Produkt je výrobek značky Cattara ,distribuovaný s EAN kódem 8591686136036.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Cattara, Kuchyně a jídelny Cattara, Kuchyňské spotřebiče – příslušenství Cattara, Přenosné vařiče – příslušenství Cattara.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0.05 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Cattara Plynový vařič kempingový MINI a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče – příslušenství sleva, přenosné vařiče – příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Cattara a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Cattara najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Cattara Plynový vařič kempingový MINI
Právě si prohlížíte...

430,- Kč