Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Campingaz Vařič Camping Kitchen 2

Campingaz Vařič Camping Kitchen 2
Campingaz Vařič Camping Kitchen 2
Campingaz Vařič Camping Kitchen 2
Campingaz Vařič Camping Kitchen 2

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Campingaz Vařič Camping Kitchen 2 z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče – příslušenství, přenosné vařiče – příslušenství, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Zahrada Ježek a budete spokojení s dodaným Campingaz Vařič Camping Kitchen 2 .

Detailní informace

Kompaktní lehký dvouvařič Camping Kitchen 2 je dokonalým společníkem pro jakoukoli rodinnou cestu, ať už se jedná o krátký víkend nebo na delší pobyt. Je to skvělá volba pro přípravu jídla na chatě, v kempu, karavanu i při zahradním grilování.Úzký design, se zabudovanou rukojetí pro přenášení zajišťuje úsporu místa při balení do vašeho automobilu nebo karavanu. 
Okolo hořáků jsou smaltované ocelové podpěrky, které slouží jako ochrana proti větru. Na podpěrky se vejdou hrnce až do průměru 2 x 24 cm. Po dovaření, lze snadno od...stranit podpěry hrnců pro rychlé a snadné očištění vařiče. K připojení plynové lahve použijte vždy prověřenou připojovací sadu Campingaz®.   Přednosti
Lehký a kompaktní Ocelové víko s bezpečným ocelovým zámkem Smaltované ocelové podpěry hrnců vhodné do myčky Boční panely odolné vůči teplu s držadly pro přenášení Široká stabilní základna Pojme až 2 ø 24 cm hrnce či pánve
  Parametry
Výkon: 2 x 2000 W Spotřeba plynu: 291 g/h Doba varu: 5 min 45 sec Zapalování: manuální Doba použití při maximálním výkonu: 9 hodin a 30 minut s PB lahví R907 Materiál víka: Lakovaná ocel Zdroj energie: 2 kg, 5 kg, 10 kg PB lahve, R907 - prodávané samostatně  Váha: 3,5 kg Rozměr otevřeného vařiče (š x h x v) v cm: 49 x 45 x 33 Rozměr zavřeného vařiče  (š x h x v) v cm: 49 x 35 x 10
 

Produkt je výrobek značky Campingaz ,distribuovaný s EAN kódem 3138522114015.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Campingaz, Kuchyně a jídelny Campingaz, Kuchyňské spotřebiče – příslušenství Campingaz, Přenosné vařiče – příslušenství Campingaz.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Campingaz Vařič Camping Kitchen 2 a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče – příslušenství sleva, přenosné vařiče – příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Campingaz a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Campingaz najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Campingaz Vařič Camping Kitchen 2
Právě si prohlížíte...

1649,- Kč