Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

LOVI Lžičky první krmící 2 ks Granola, 6m+

LOVI Lžičky první krmící 2 ks Granola, 6m+
LOVI Lžičky první krmící 2 ks Granola, 6m+
LOVI Lžičky první krmící 2 ks Granola, 6m+
LOVI Lžičky první krmící 2 ks Granola, 6m+

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


LOVI Lžičky první krmící 2 ks Granola, 6m+ z kategorie děti a kojenci, přebalování, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným LOVI Lžičky první krmící 2 ks Granola, 6m+ .

Detailní informace

LOVI sada prvních krmicích lžiček se skládá z dvou lžiček v různých barvách, mělké, úzké a přiměřeně tvrdé, ideální pro zkoumání nových chutí v jídelníčku vašeho dítěte. Pohodlná dlouhá rukojeť usnadňuje rodičům vyjímání jídla z nádoby a dítě může lžičku snadno uchopit. Lžička LOVI má jedinečný tvar připomínající špachtli ORL, aby bylo pro vaše dítě nabírání jídla ještě snazší. Výrobky LOVI jsou lehké, praktické, snadno se drží a mají bezpečný, oválný tvar, takže je mohou používat děti i rodiče. Na výrobu talířků jsme použili 20% recyklovaných ...dřevitých vláken, díky čemuž je v jejich složení méně plastu a hlavně jsou tyto produkty bez melaminu a BPA. Sada je zabalená v elegantní krabičce, takže poslouží i jako ideální dárek. Sada prvních krmících lžiček s PŘÍRODNÍMI SUROVINAMI, 20% recyklovaných dřevitých vláken, méně plastu. Minimalistické, bez zbytečných aditiv. LEHKÉ A PRAKTICKÉ Lehké a praktické, skvělé pro samostatné krmení, vhodné pro děti 6m+. BEZ MELAMINU A BEZ BPA POHODLNÁ A DLOUHÁ RUKOJEŤ Usnadňuje nabírání jídla a umožňuje si jídlo samostatně vyzkoušet. JEDINEČNÝ DESIGN, JEDNODUŠE KOMBINOVATELNÉ Tvar nádobí pro dospělé. Jednoduše kombinovatelné s ostatními produkty v kolekci (misky, talířky, hrnečky, lžičky ve třech atraktivních barevných kombinacích). Jemné barvy se hodí do každého interiéru, oceníte je i v přírodě. PÉČE O PLANETU Kvůli ochraně planety má obal certifikaci FSC a materiál v něm použitý je z 60 % recyklován.

Produkt je výrobek značky Lovi ,distribuovaný s EAN kódem 5901691866973.

Procházet zboží z kategorie Děti a kojenci Lovi, Přebalování Lovi.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

LOVI Lžičky první krmící 2 ks Granola, 6m+ a další podobné zlevněné zboží z kategorie děti a kojenci sleva, přebalování sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Lovi a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Lovi najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

LOVI Lžičky první krmící 2 ks Granola, 6m+
Právě si prohlížíte...

219,- Kč