BABYONO Kartáček na čištění s vyměnitelnou rukojetí modrý

BABYONO Kartáček na čištění s vyměnitelnou rukojetí modrý
109 109 1192
109,- Kč

Původní cena: 109,- Kč


Hodnocení:


BABYONO Kartáček na čištění s vyměnitelnou rukojetí modrý z kategorie děti a kojenci, přebalování, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným BABYONO Kartáček na čištění s vyměnitelnou rukojetí modrý .

Detailní informace

Sada kartáčků na láhve a dudlíky pomáhá při důkladném vyčištění. Souprava je vybavena dvěma vyměnitelnými hroty na mytí lahví, jedna je zakončena kartáčem s měkkými štětinami a druhá je vybavena elastickou houbou, hroty lze volně měnit. Souprava také obsahuje houbu na čištění dudlíků. Kartáč má závěsný otvor na sušení před dalším použitím. Kartáče sahají na těžko přístupná místa a pohodlné držadla poskytují stabilní přilnavost. Jsou vyrobeny z odolných a bezpečných materiálů, které neobsahují bisfenol A. Vlastnosti: vyměnitelné hroty na čištění... lahví otvor umožňující zavěšení sada obsahuje houbu na čištění dudlíků pohodlné držadla zajišťují bezpečné uchopení Obsahuje: kartáč na mytí lahví kartáč na čištění dudlíků

Produkt je výrobek značky Babyono ,distribuovaný s EAN kódem 5901435409060.

Procházet zboží z kategorie Děti a kojenci Babyono, Přebalování Babyono.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

BABYONO Kartáček na čištění s vyměnitelnou rukojetí modrý a další podobné zlevněné zboží z kategorie děti a kojenci sleva, přebalování sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Babyono a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Babyono najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

BABYONO Kartáček na čištění s vyměnitelnou rukojetí modrý
Právě si prohlížíte...

109,- Kč