Psací stůl PONTOS Dekorhome,Psací stůl PONTOS Dekorhome

Psací stůl PONTOS Dekorhome,Psací stůl PONTOS Dekorhome
Psací stůl PONTOS Dekorhome,Psací stůl PONTOS Dekorhome
Psací stůl PONTOS Dekorhome,Psací stůl PONTOS Dekorhome
Psací stůl PONTOS Dekorhome,Psací stůl PONTOS Dekorhome
7 149 7 079 56
7 149,- Kč

Původní cena: 7 079,- Kč


Hodnocení:


Psací stůl PONTOS Dekorhome,Psací stůl PONTOS Dekorhome z kategorie nábytek, kancelářský nábytek, pracovní stoly, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Dekorhome a budete spokojení s dodaným Psací stůl PONTOS Dekorhome,Psací stůl PONTOS Dekorhome .

Detailní informace

Multi funkční psací stolek je ideální do vaší pracovny nebo kanceláře. Kovová konstrukce v černé barvě dodá stabilitu a pevnost. Je kombinovaná s pevnou a odolnou MDF v provedení dub, působí elegantně. Tento psací stolek si můžete postavit podle potřeby do pravé nebo levé strany, také ho lze použít i jako rovný stůl. Pracovní stůl se ideálně hodí do každé pracovny, protože si ho můžete složit podle potřeby. Velký pracovní prostor, jednoduchá manipulace. Se dvěma prostornými zásuvkami. Barva:přírodní dub / černáMateriál:kov / MDF deskaRozměry:ší...řka (včetně kulatého rohu): 2 x 130 cmhloubka: 46 cmvýška: 76 cmDodáváno v demontu.,Multi funkční psací stolek je ideální do vaší pracovny nebo kanceláře. Kovová konstrukce v černé barvě dodá stabilitu a pevnost. Je kombinovaná s pevnou a odolnou MDF v provedení dub, působí elegantně. Tento psací stolek si můžete postavit podle potřeby do pravé nebo levé strany, také ho lze použít i jako rovný stůl. Pracovní stůl se ideálně hodí do každé pracovny, protože si ho můžete složit podle potřeby. Velký pracovní prostor, jednoduchá manipulace. Se dvěma prostornými zásuvkami. Barva:přírodní dub / černáMateriál:kov / MDF deskaRozměry:šířka (včetně kulatého rohu): 2 x 130 cmhloubka: 46 cmvýška: 76 cmDodáváno v demontu.

Produkt je výrobek značky Invicta ,distribuovaný s EAN kódem 4250243596709.

Procházet zboží z kategorie Nábytek Invicta, Kancelářský nábytek Invicta, Pracovní stoly Invicta.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 315.60 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

6 699,- Kč
5 309,- Kč
Detail
2 799,- Kč
2 609,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Psací stůl PONTOS Dekorhome,Psací stůl PONTOS Dekorhome a další podobné zlevněné zboží z kategorie nábytek sleva, kancelářský nábytek sleva, pracovní stoly sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Invicta a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Invicta najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Psací stůl PONTOS Dekorhome,Psací stůl PONTOS Dekorhome
Právě si prohlížíte...

7149,- Kč