Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

TOSHIBA TW-BL90S2CZ

TOSHIBA TW-BL90S2CZ

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


TOSHIBA TW-BL90S2CZ z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, prací zařízení, pračky, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným TOSHIBA TW-BL90S2CZ .

Detailní informace

Pračka TOSHIBA TW-BL90S2CZ:
Záleží vám na životním prostředí a rádi byste zároveň ušetřili své peněžence? Pračka TOSHIBA TW-BL90S2CZ je pro vás jasnou volbou! Pojme až 8 kg prádla a vyniká ekologickým praním, které vám ušetří spousty energie a šetří přírodu. Díky technologii The GreatWawes™ umí aktivovat ekologické praní ve studené vodě. Pračka TOSHIBA disponuje také kvalitním křišťálovým bubnem s ochranným povlakem Magic Drum, který zajistí větší průtok vody a šetrnou péči o vaše oděvy. Lepší ochranu vašeho p...rádla zajistí speciální program Color Alive a dětský program. O výkonný provoz a velmi tichý chod se postará kvalitní invertorový motor se zárukou 10 let. Pokud zrovna nestíháte, vhod vám přijde super rychlý 15minutový program. Pračka TOSHIBA je skvělý pomocník do každé domácnosti.
Klíčové vlastnosti pračky TOSHIBA TW-BL90S2CZEkologické praníPračka TOSHIBA TW-BL90S2CZ s kvalitním invertorovým motoremPračka pojme 8 kg prádlaMaximální rychlost odstřeďování 1200 ot/minTechnologie The GreatWawes™ umí aktivovat ekologické praní ve studené voděKřišťálový buben s ochranným povlakem Magic DrumPračka spadá do energeticky úsporné třídy B10letá záruka na komponenty invertorového motoruProgram Color Alive a Dětský programSuper rychlý 15minutový program Perte ekologicky a s úsporou energiePračka TOSHIBA TW-BL90S2CZ využívá unikátní technologii The GreatWawes™, která umí aktivovat ekologické praní ve studené vodě. Díky této speciální technologii šetříte energii i životní prostředí. Pračka TOSHIBA TW-BL90S2CZ totiž spotřebuje až o 70 % méně energie.Pračka TOSHIBA TW-BL90S2CZ s větším průtokem vodyMezi hlavní přednosti pračky TOSHIBA TW-BL90S2CZ patří bezesporu unikátní design křišťálového bubnu s ochranným povlakem Magic Drum. Tento povlak generuje větší průtok vody, díky čemuž efektivně a účinně odstraní veškeré nečistoty. Výsledkem je krásně čisté prádlo. Buben navíc chrání vaše tkaniny a šetrně o ně pečuje. Speciální programy pro ochranu oděvůPračka TOSHIBA TW-BL90S2CZ disponuje speciálním programem Color Alive, který chrání barvu vašich oděvů. Míra zabarvení je snížena o 39 %. Při tomto programu se prádlo pere studenou vodou, díky které se prádlo nezabarví. Praktický dětský programNechybí také dětský program, který je určený právě pro praní dětského oblečení při teplotě 60 °C a náplní bubnu 8 kg. Cyklus tohoto programu trvá 2 hodiny a 5 minut. Během cyklu dodává pračka TOSHIBA více vody a pohyb bubnu je tak měkčí. Díky tomu je zajištěna naprostá ochrana vláken a barev dětského oblečení. Zároveň poskytuje ochranu dětské pokožce. Pračka TOSHIBA TW-BL90S2CZ disponuje kvalitním invertorovým motoremPračka TOSHIBA TW-BL90S2CZ využívá pro svůj chod kvalitní invertorový motor, který zajistí vysoký výkon a velmi tichý chod. Na všechny komponenty motoru získáte záruku 10 let. ?Super rychlý 15minutový programNestíháte, ale přesto potřebujete vyprat váš oblíbený kousek? Pračka TOSHIBA TW-BL90S2CZ vás potěší super rychlým programem, který zvládne vyprat náplň do 0,5 kg za pouhých 15 minut. ?

Produkt je výrobek značky Toshiba.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Toshiba, Domácí spotřebiče Toshiba, Prací zařízení Toshiba, Pračky Toshiba.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

TOSHIBA TW-BL90S2CZ a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, prací zařízení sleva, pračky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Toshiba a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Toshiba najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

TOSHIBA TW-BL90S2CZ
Právě si prohlížíte...

5179,- Kč