Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Sušička prádla BOSCH WTR87TW3CS, 8kg, A+++

Sušička prádla BOSCH WTR87TW3CS, 8kg, A+++
Sušička prádla BOSCH WTR87TW3CS, 8kg, A+++
Sušička prádla BOSCH WTR87TW3CS, 8kg, A+++
Sušička prádla BOSCH WTR87TW3CS, 8kg, A+++

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Sušička prádla BOSCH WTR87TW3CS, 8kg, A+++ z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, prací zařízení, pračky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Sušička prádla BOSCH WTR87TW3CS, 8kg, A+++ .

Detailní informace

Sušička prádla Bosch WTR87TW3CS, 8 kg, A+++ Sušička prádla s tepelným čerpadlem WTR87TW3CS se stane oblíbeným nástrojem pro péči o vaše oblečení. Široká škála funkcí a vlastností, které nabízí, učiní váš život pohodlnější. Bez problémů uspokojí potřeby celé rodiny, protože její kapacita pojme až 8 kg prádla. Díky vnitřnímu LED osvětlení bubnu se vám už nestane, že by v něm zůstala zapomenutá ponožka nebo jiný kus oblečení. Sušení s modelem WTR87TW3CS je vysoce efektivní, především díky zařazení v energetické třídě A+++ a také díky kondenzačnímu... filtru EasyClean, který je velice snadný na údržbu. Velký LED displej Umožňuje snadné ovládání a přístup k dalším funkcím. Volbu programu provedete s pomocí otočného voliče. Další funkce jako odložený start či dětský zámek nastavíte tlačítky TouchControl. Programy: standardní programy: bavlna, snadno udržovatelné speciální programy: košile/halenky, peří, ručníky, mix, rychlý 40', sport/fitness, vlna závěr, časový program studený, časový program teplý Rychlé 40' sušení Rychlé usušení během 40 minut, vhodné pro malé množství syntetického oblečení a tenkých tkanin, vysoce přesný systém kontroly teploty a sledování stavu stupně vlhkosti oblečení v reálném čase. Vaše oblečení si tak můžete obléknout ihned po konci sušení. Sušení s extra péčí, ohleduplné ke tkanině Díky systému SensitiveDrying se prádlo šetrně suší ze všech stran proudícím mírným, teplým vzduchem a načechrává se pomocí asymetricky zakřivených unašečů s měkčeným povrchem, a neleží tak pouze v bubnu se speciální, ke tkanině šetrnou povrchovou strukturou. Výsledkem je jemně usušené prádlo, které je měkké a načechrané a zároveň bez záhybů. Automaticky ví, kdy je vaše oblečení perfektně usušeno Sušičky prádla a kombinované pračky se sušičkou značky Bosch s technologií AutoDry usuší až deset kilogramů prádla zvlášť jemně a přesně na takovou úroveň sušení, kterou požadujete, ať už je to tak akorát na žehlení, k uložení rovnou do skříně nebo extra prosušené. Senzory neustále měří teplotu a zbytkovou vlhkost a tím chrání vaše oblečení před příliš vysokými teplotami a přesušením. Tichá jako šepot Inovativní konstrukce bočních stěn AntiVibration zaujme nejen vzhledem, ale hlavně poskytuje větší stabilitu a snižuje vibrace. Zesílená izolace také reguluje hladinu hluku, díky čemuž jsou pračky značky Bosch velmi tiché, dokonce i při odstřeďování. Energetická třída A++​+ Vysoký výkon za nízkou spotřebu energie. Technologie tepelného čerpadla Inovativní technologie tepelného čerpadla, která se obejde bez klasického elektrického ohřevu, používá teplý vzduch k sušení oblečení, čímž výrazně snižuje spotřebu energie.

Produkt je výrobek značky Bosch ,distribuovaný s EAN kódem 4242005261048.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Bosch, Domácí spotřebiče Bosch, Prací zařízení Bosch, Pračky Bosch.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Sušička prádla BOSCH WTR87TW3CS, 8kg, A+++ a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, prací zařízení sleva, pračky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bosch a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bosch najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sušička prádla BOSCH WTR87TW3CS, 8kg, A+++
Právě si prohlížíte...

14659,- Kč