Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

SAMSUNG WW80T534DAW/S7

SAMSUNG WW80T534DAW/S7

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


SAMSUNG WW80T534DAW/S7 z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, prací zařízení, pračky, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným SAMSUNG WW80T534DAW/S7 .

Detailní informace

Parní pračka SAMSUNG WW80T534DAW/S7:Aktivní bubliny pro čistší prádloRychlý životní styl potřebuje rychlé a efektivní praní. S inovativní pračkou Samsung WW80T534DAW/S7 a její technologií Eco Bubble bude vaše oblečení dokonale čisté a voňavé i při nízkých teplotách. Důmyslná technologie totiž mění prací prostředek na aktivní pěnu, která důsledně proniká do vláken textilie, aby odstranila všechny skvrny a nečistoty. Navíc díky kratšímu režimu šetříte nejen výdaje za energie, ale i životní prostředí.Smart praní pro smart domácnostPomocí ultramode...rní umělé inteligence bude praní v pračce Samsung WW80T534DAW/S7 hračkou. Zapomeňte na zdlouhavé nastavování programů a režimů. Inteligentní ovládání AI Control se velmi rychle naučí vaše návyky a upravuje podle něj ideální parametry a vhodné cykly praní. Pokročilé řešení SmartThings vám pak nabídne i jednoduché řešení problémů, informace ohledně cyklů či tipy a triky pro ještě lepší praní.Perte s pračkou Samsung WW80T534DAW/S7 úsporně, ekologicky a účinněDoplňování nádržky na aviváž a prášek před každým praním? U pračky s předním plněním Samsung WW80T534DAW/S7 to je minulost. Využijte sofistikovanou technologii Auto Dispense, která funguje jako dokonale vyvážený dávkovač ideálního množství pracího prostředku pro jednotlivé várky prádla. Zásobovač pračky Samsung WW80T534DAW/S7 pojme až měsíční dávku prostředku, takže nemusíte nádržku pokaždé doplňovat.Antibakteriální praní v horké pářeSvět je plný alergenů, virů a bakterií, které se mohou zachytit i na našem oblečení. Moderní pračka Samsung WW80T534DAW/S7 myslí i na důkladnou dezinfekci. Cyklus Hygiene Steam zvyšuje kvalitu praní tím, že přímo z bubnu vypouští horkou páru, která následně proniká do oblečení. Dokáže takto odstranit až 99,9 % bakterií a alergenů.Tichá pračka s 20letou zárukouNa pračku Samsung WW80T534DAW/S7 je spolehnutí. Je vybavena technologií digitálního invertoru, který využívá silné magnety, aby nabídnul tichý, ale zároveň výkonný chod spotřebiče. Pračka Samsung WW80T534DAW/S7 se také vyznačuje nízkou spotřebou energie, dlouhou životností a navíc k nim dostanete až 20letou záruku.Ani nejvytrvalejší skvrny nemají šanciMake-up, tráva, víno nebo krev jsou silným soupeřem každé pračky. Funkce Bubble Soak je však připravena i na ty nejextrémnější případy. Její tajemství spočívá v důkladném namáčení v aktivních bublinách, které intenzivně uvolňují nečistoty, abyste z pračky Samsung WW80T534DAW/S7 vytáhli vždy voňavé a čisté prádlo.

Produkt je výrobek značky Samsung ,distribuovaný s EAN kódem 8806090604133.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Samsung, Domácí spotřebiče Samsung, Prací zařízení Samsung, Pračky Samsung.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

SAMSUNG WW80T534DAW/S7 a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, prací zařízení sleva, pračky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Samsung a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Samsung najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

SAMSUNG WW80T534DAW/S7
Právě si prohlížíte...

12390,- Kč