Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Pračka se sušičkou LG F104DV9RD2E, 10,5/7kg

Pračka se sušičkou LG F104DV9RD2E, 10,5/7kg
Pračka se sušičkou LG F104DV9RD2E, 10,5/7kg
Pračka se sušičkou LG F104DV9RD2E, 10,5/7kg
Pračka se sušičkou LG F104DV9RD2E, 10,5/7kg

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Pračka se sušičkou LG F104DV9RD2E, 10,5/7kg z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, prací zařízení, pračky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Pračka se sušičkou LG F104DV9RD2E, 10,5/7kg .

Detailní informace

Pračka se sušičkou LG F104DV9RD2E Dva v jednom. Pračka, která je zároveň sušičkou poskytuje řadu výhod. Mezi ně zcela jistě patří ušetření místa, času a financí, jelikož nebudete muset kupovat samostatnou sušičku. Kapacita pro samotné praní je 10,5 kg a během sušení 7 kg. Maximální počet otáček za minutu je 1 400. Intuitivní ovládání vám zajistí dotykový LED displej. Vybírat můžete hned ze 14 programů, takže vždy zvolíte ten správný pro daný typ oblečení. Pračka disponuje mnoha funkcemi a technologiemi, které vám zjednodušší život. Jednou z vel...kých předností je funkce Odložený start nebo dálkové ovládání přes Wi-Fi. Hygienicky čisté prádlo bez alergenů Technologie Steam+™ díky páře účinně likviduje roztoče a další alergeny způsobující respirační onemocnění. Ideální také pro dokonalý výsledek praní nebo pouhé osvěžení prádla s využitím páry. S TurboWash™360° máte vypráno již za 39 minut! Technologie TurboWash™360° se důkladně postará o vaše oblečení za méně než hodinu. Se čtyřmi aktivními tryskami na osprchování prádla čistou vodou je každé máchání navíc efektivnější. 10letá záruka na motor Bezkartáčový motor Inverter Direct Drive™ je přímo napojen na buben pračky. Přímý pohon zajišťuje úsporu energie, snížení hluku a méně vibrací. Motory Direct Drive se vyznačují také delší životností a proto je na motor poskytnuta záruka 10 let. Chytré praní na míru Inteligentní systém AI DD™ každou várku automaticky zváží a detekuje jemnost vláken. Na základě takto získaných informací pak provádí takové prací pohyby, které vaše oblečení nepoškodí, ale zároveň účinně vyperou. Využijte možnosti WiFi připojení k ovládání na dálku Chytré propojení s vaším smartphonem vám ještě více rozšíří už tak široké možnosti. Díky aplikaci ThinQ s WiFi připojením například nemusíte pračku se sušičkou ovládat jen z domu, ale prakticky odkudkoliv. Třeba i z práce. Další výhodou je možnost stahování nových cyklů. Přesné dávkování Prostorný zásobník ezDispense lze naplnit až 35 dávkami pracího prostředku. Pračka si pak na každý jednotlivý cyklus uvolní potřebné množství bez plýtvání.

Produkt je výrobek značky Lg ,distribuovaný s EAN kódem 8806091521767.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Lg, Domácí spotřebiče Lg, Prací zařízení Lg, Pračky Lg.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Pračka se sušičkou LG F104DV9RD2E, 10,5/7kg a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, prací zařízení sleva, pračky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Lg a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Lg najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pračka se sušičkou LG F104DV9RD2E, 10,5/7kg
Právě si prohlížíte...

29989,- Kč