Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Pračka s vrchním plněním Whirlpool TDLR 5030L EU/N

Pračka s vrchním plněním Whirlpool TDLR 5030L EU/N
Pračka s vrchním plněním Whirlpool TDLR 5030L EU/N
Pračka s vrchním plněním Whirlpool TDLR 5030L EU/N
Pračka s vrchním plněním Whirlpool TDLR 5030L EU/N

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Pračka s vrchním plněním Whirlpool TDLR 5030L EU/N z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, prací zařízení, pračky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Pračka s vrchním plněním Whirlpool TDLR 5030L EU/N .

Detailní informace

Inteligentní pračka se 6. smyslem Tato vrchem plněná pračka Whirlpool TDLR 5030L EU/N vypere vaše prádlo šetrně a úsporně. Díky šestému smyslu automaticky nastaví všechny parametry tak, aby zajistila ten nejlepší možný výsledek. Pračka na základě zvoleného programu sama rozezná množství vloženého prádla a právě podle toho nastaví optimální spotřebu vody, energie a času. Tento model vás neochudí ani o možnost odloženého startu, kdy můžete nastavit požadovanou dobu odložení. Další předností této pračky je dosažení vždy vynikajících výsledků bez n...utnosti vysoké spotřeby energie. Syntetika Praní/sušení odolného syntetického prádla. Smíšené prádlo / Denní 40°C Používá se pro praní mírně znečištěného prádla při teplotě 40°C za 60 minut. Bavlna Praní/sušení bavlny a odolného prádla. Eco bavlna Pro praní běžně zašpiněného bavlněného prádla (40/60°C). Džíny Praní/sušení džínových oděvů s intenzivním mácháním. Vlna / Ruční praní Veškeré oděvy z vlny lze prát na program „Vlna“, a to i takové, na jejichž štítku se uvádí „pouze ruční praní“. Hygiena Samostatné máchání se závěrečným odstřeďováním při nastavené úrovni odstředivkových otáček. Jemné prádlo Praní/sušení jemného prádla. Rychlé 15' Rychlé praní krátce nošeného nebo nového prádla. Máchání a odstřeďování Samostatné máchání se závěrečným odstřeďováním při nastavené úrovni odstředivkových otáček.

Produkt je výrobek značky Whirlpool ,distribuovaný s EAN kódem 8003437045264.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Whirlpool, Domácí spotřebiče Whirlpool, Prací zařízení Whirlpool, Pračky Whirlpool.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Pračka s vrchním plněním Whirlpool TDLR 5030L EU/N a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, prací zařízení sleva, pračky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Whirlpool a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Whirlpool najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pračka s vrchním plněním Whirlpool TDLR 5030L EU/N
Právě si prohlížíte...

7114,- Kč