Pračka s předním plněním Romo RWF1491B, B, 9 kg

Pračka s předním plněním Romo RWF1491B, B, 9 kg
Pračka s předním plněním Romo RWF1491B, B, 9 kg
Pračka s předním plněním Romo RWF1491B, B, 9 kg
Pračka s předním plněním Romo RWF1491B, B, 9 kg
15 990 15 990 1921
15 990,- Kč

Původní cena: 15 990,- Kč


Hodnocení:


Pračka s předním plněním Romo RWF1491B, B, 9 kg z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, prací zařízení, pračky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Pračka s předním plněním Romo RWF1491B, B, 9 kg .

Detailní informace

Předem plněná pračka Romo RWF1491B Volně stojící předem plněná pračka Romo RWF1491B se stane nepostradatelnou součástí vaší domácnosti. Kapacita bubnu pojme až 9 kg prádla a maximální rychlost odstřeďování sahá k 1400 otáčkám za minutu. Díky efektivní hospodárnosti spočívající v nízké spotřebě elektřiny a vody si vysloužila zařazení do energetické třídy B. Invertorový motor Nejnovější generace invertorových (bezkartáčových) motorů, která je oproti běžným motorům nesrovnatelně tišší a úspornější, ale především odolnější a spolehlivější. Odložený... start Do výbavy sušičky Romo patří také praktická funkce odložený start, která umožňuje nastavit začátek cyklu s časovým posunem až o 24 hodin. Rychlý program 12 min. Program ideální pro téměř nenošené oblečení bez zašpinění, které nevyžaduje důkladné praní, ale rádi byste je alespoň osvěžili. Mějte již za 12 minut prádlo osvěžené, bez zbytečného plýtvání vody a elektřiny! Perlový buben Inovativní povrch bubnu se speciální perlovou strukturou je zárukou ještě lepší ochrany vašeho oblečení. Nebojte se svěřit pračce Romo ani ty nejjemnější tkaniny. Krátké / rychlé programy Jistě oceníte programy, které vám ušetří čas a zároveň vyperou vaše prádlo důkladně a efektivně. Autodiagnostika Chytrá technologie, která vás prostřednictvím displeje sama upozorní např. na zavřený přívod vody, ucpaný odtok nebo zanesený filtr. Při komunikaci se servisem pak pomůže určit závadu, případně se díky ní obejdete bez návštěvy opraváře. Automatická detekce množství prádla Pračka Romo si sama dokáže zjistit aktuální množství a typ prádla. Podle toho následně upravuje v průběhu praní délku programu a rychlost odstřeďování. Je to další z mnoha vychytávek, která vám ušetří čas a peníze, a přitom s perfektními výsledky praní. EKO systém Speciálně vyvinutý systém v odpadní hadici jednoduše zabraňuje úniku prášku při prvním cyklu praní a dovoluje rozpustit a plně využít až 100 % prášku ve vodní lázni. Se systémem EKO, kterým jsou vybaveny všechny pračky Romo, lze až o 1/3 snížit dávkování pracích prostředků. EkoTerm Systém EkoTerm je založen na zrychleném ohřevu vody, vedoucím k výrazné úspoře energie. Průtokové topné těleso umožňuje dosažení vyšší teploty vody v mnohem kratším čase. Funkce Duojet Inovativní technologie DuoJet představuje systém přímého vstřikování přesně dávkované směsi vody a pracích prostředků do bubnu pračky pomocí dvou trysek, které jsou napojeny na přídavné recirkulační čerpadlo. Výsledkem je velká úspora pracích prostředků a zároveň minimalizace času praní.

Produkt je výrobek značky Romo ,distribuovaný s EAN kódem 8588008223413.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Romo, Domácí spotřebiče Romo, Prací zařízení Romo, Pračky Romo.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 845 mm
  • Barva: Bílá
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

14 139,- Kč
Detail
10 490,- Kč
9 549,- Kč
Detail
11 930,- Kč
11 376,- Kč
Detail
16 990,- Kč
15 490,- Kč
Detail
25 990,- Kč
19 990,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Pračka s předním plněním Romo RWF1491B, B, 9 kg a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, prací zařízení sleva, pračky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Romo a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Romo najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pračka s předním plněním Romo RWF1491B, B, 9 kg
Právě si prohlížíte...

15990,- Kč