Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Pračka s předním plněním LG F72J5HY3WE, 7 kg

Pračka s předním plněním LG F72J5HY3WE, 7 kg
Pračka s předním plněním LG F72J5HY3WE, 7 kg
Pračka s předním plněním LG F72J5HY3WE, 7 kg
Pračka s předním plněním LG F72J5HY3WE, 7 kg

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Pračka s předním plněním LG F72J5HY3WE, 7 kg z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, prací zařízení, pračky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Pračka s předním plněním LG F72J5HY3WE, 7 kg .

Detailní informace

Slim automatická parní pračka LG F72J5HY3WE Předem plněná automatická parní pračka LG F72J5HY3WE se stane vašim skvělým pomocníkem v každé domácnosti. Její Slim provedení, díky němuž má hloubku pouhých 475 mm, vám pomůže lépe vyřešit umístění v prostoru. Mezi hlavní přednosti této pračky se řadí její velmi nízká spotřeba, která spadá do energetické třídy D. To znamená, že je šetrná nejen k životnímu prostředí, ale především k vašim financím. Objem bubnu je 58 litrů a pojme až 7 kg prádla. Intuitivní ovládání vám zajistí dotykový LED displej. Vy...bírat můžete hned ze 14 programů, takže vždy zvolíte ten správný pro daný typ oblečení. Pračka disponuje mnoha funkcemi a technologiemi, které vám zjednodušší život. Jednou z velkých předností je možnost přidání zapomenutých kousků oblečení během praní díky Add Item. A v případě, že vás překvapí výpadek proudu při bouřce, využijte Auto Restart, který rozběhnutý program obnoví. Široká nabídka programů... Bavlna · ECO 40-60 · Smíšené prádlo · Syntetika · Tiché praní · Pro alergiky · Dětská parní péče · Jemná péče · Ruční praní/Vlna · Sportovní oblečení · Rychlý 14 · Pokrývky · Čištění bubnu · Máchání s odstředěním ...a přídavných funkcí Předpírka · Odložený start (3-19 hodin) · Dětská pojistka · Pouze odstředění · Zvuková signalizace on/off · Smart Diagnosis Hygienicky čisté prádlo bez alergenů Technologie Steam™ díky páře účinně zlikviduje až 99,9 % roztočů a jiných alergenů způsobující respirační onemocnění. Pro dokonalý výsledek praní s využitím páry vybírejte mezi programy Pro alergiky a Dětská parní péče. 10letá záruka na motor Bezkartáčový motor Inverter Direct Drive™ je přímo napojen na buben pračky. Přímý pohon zajišťuje úsporu energie, snížení hluku a méně vibrací. Motory Direct Drive se vyznačují také delší životností a proto je na motor poskytnuta záruka 10 let. Chytré praní na míru Inteligentní systém praní AI DD™ každou várku automaticky zváží a detekuje jemnost vláken. Na základě takto získaných informací pak provádí takové prací pohyby, které vaše oblečení nepoškodí, ale zároveň účinně vyperou. Chytré pohodlí díky NFC Funkce Tag On, která využívá technologii NFC připojení, umožňuje přísutup k nejnovějším inovacím praní prostřednictvím smartphonu. Stahujte nové programy a provádějte diagnostiku spotřebiče v případě poruch. Perte chytře!

Produkt je výrobek značky Lg ,distribuovaný s EAN kódem 8806091093479.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Lg, Domácí spotřebiče Lg, Prací zařízení Lg, Pračky Lg.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

11 990,- Kč
Detail
26 390,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Pračka s předním plněním LG F72J5HY3WE, 7 kg a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, prací zařízení sleva, pračky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Lg a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Lg najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pračka s předním plněním LG F72J5HY3WE, 7 kg
Právě si prohlížíte...

8929,- Kč