Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Pračka s předním plněním Bosch WAX32MH1BY, B, 10kg

Pračka s předním plněním Bosch WAX32MH1BY, B, 10kg
Pračka s předním plněním Bosch WAX32MH1BY, B, 10kg
Pračka s předním plněním Bosch WAX32MH1BY, B, 10kg
Pračka s předním plněním Bosch WAX32MH1BY, B, 10kg

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Pračka s předním plněním Bosch WAX32MH1BY, B, 10kg z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, prací zařízení, pračky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Pračka s předním plněním Bosch WAX32MH1BY, B, 10kg .

Detailní informace

Až o 65 % rychlejší praní se stejně kvalitním výsledkem Se speciálně vyvinutou funkcí SpeedPerfect si můžete zkrátit dobu praní až o neuvěřitelných 65 %, aniž by tím pračka šidila na péči o vaše prádlo. Výhodou SpeedPerfect je možnost kombinovat ji s většinou programů, které spotřebič nabízí. Lze použít jakoukoli náplň a veškeré druhy textilu. Tichý, nerušící pohon Díky motoru s pohonem EcoSilence je pračka mimořádně tichá, což ovšem nijak neubírá na její vysoké účinnosti či dlouhé životnosti. I když je pračka právě zapnutá, není žádný problém ...si vychutnat ten zasloužený klid po náročném dni. K nízké hladině zvuku významně přispívá také inovativní konstrukce bočních stěn AntiVibration, která redukuje vibrace i při odstřeďování. Propojení na dálku s Home Connect Volba správného programu pro vaše prádlo je nyní hračkou. Technologie Home Connect vám pomůže se správným nastavením programu. Stačí v aplikaci Home Connect zadat barvu, materiál a stupeň znečištění. Vaše prádlo bude vždy dokonale a zároveň šetrně vyprané. Vzdálené ovládání poskytuje kompletní kontrolu nad praním pouhým stisknutím tlačítka. Jednoduše používejte váš mobil nebo tablet k pohodlnému ovládání a monitorování vašeho spotřebiče vzdáleně pomocí aplikace Home Connect. Můžete řídit váš domov tak, jak se vám líbí, dokonce i když v něm nejste. Mějte dokonale čisté prádlo i při plné pračce Vysoce účinný systém 4D Wash kombinuje přímé sprchování prádla se speciálními otáčkami prádla pro nejúčinnější využítí pracího prostředku a vody. Výsledkem je bezvadně vyprané prádlo, i když je buben zcela naplněný. U silně zašpiněných oděvů budete možná potřebovat další pomoc. V tom případě jednoduše vyberte exkluzivní funkci Intenstive Plus systému 4D Wash a zintenzivněte prací cyklus.

Produkt je výrobek značky Bosch ,distribuovaný s EAN kódem 4242005308446.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Bosch, Domácí spotřebiče Bosch, Prací zařízení Bosch, Pračky Bosch.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 848
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Pračka s předním plněním Bosch WAX32MH1BY, B, 10kg a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, prací zařízení sleva, pračky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bosch a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bosch najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pračka s předním plněním Bosch WAX32MH1BY, B, 10kg
Právě si prohlížíte...

21359,- Kč