Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Pračka s předním plněním Bosch WAN24062BY, 7 kg

Pračka s předním plněním Bosch WAN24062BY, 7 kg
Pračka s předním plněním Bosch WAN24062BY, 7 kg
Pračka s předním plněním Bosch WAN24062BY, 7 kg
Pračka s předním plněním Bosch WAN24062BY, 7 kg

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Pračka s předním plněním Bosch WAN24062BY, 7 kg z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, prací zařízení, pračky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Pračka s předním plněním Bosch WAN24062BY, 7 kg .

Detailní informace

10 let záruka Motor EcoSilence Drive disponuje nejen dlouhou životností, je taktéž velmi tichý a úsporný. Navíc se na tento motor poskytuje 10 let záruka. Tichý EcoSilence Pohon EcoSilence je tak tichý, že si občas můžete říkat, zda jste pračku vůbec zapnuli. Hlavní podíl na tom má bezkartáčový, energetický úsporný motor, který optimálně snižuje třecí hluk. Zaručuje tak tichý chod a navíc se postará o dlouhou životnost spotřebiče. Jemné a účinné praní Inovativní konstrukce bočních stěn AntiVibration zaujme nejen vzhledem, ale hlavně poskytuje v...ětší stabilitu a snižuje vibrace. Zesílená izolace také reguluje hladinu hluku, díky čemuž je pračka Bosch WAN28260BY velmi tichá, a to dokonce i při odstřeďování. Odložený start S funkcí odloženého startu si můžete přizpůsobit čas praní přesně podle vašich plánů. Start lze odložit až o 24 hodin, takže si můžete být jisti, že praní bude dokončeno v čas, který vám bude nejlépe vyhovovat. Přidejte zapomenuté oblečení Funkce Reload umožňuje jednoduché přidání zapomenutého oblečení nebo odebrání prádla dokonce i během pracího cyklu. Stačí pozastavit běžící program a otevřít dvířka, abyste jednoduše vložili opomenuté kusy oblečení do bubnu, a následně pokračovat v praní. Přidání není možné, pokud je teplota pěny vyšší než 50 °C nebo je hladina vody v bubnu příliš vysoko. Ušetřete čas Díky funkci VarioPerfect můžete šetřit čas. Jednoduše v menu vyberte funkci SpeedPerfect a většinu programů můžete nastavit, aby proběhly rychleji. Tím se zkrátí doba praní až o 65 %. A bez ohledu na vaši volbu, bude výsledek praní vždy perfektní.

Produkt je výrobek značky Bosch ,distribuovaný s EAN kódem 4242005225132.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Bosch, Domácí spotřebiče Bosch, Prací zařízení Bosch, Pračky Bosch.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Pračka s předním plněním Bosch WAN24062BY, 7 kg a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, prací zařízení sleva, pračky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bosch a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bosch najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pračka s předním plněním Bosch WAN24062BY, 7 kg
Právě si prohlížíte...

9989,- Kč