GORENJE WNHPI62SCS SteamTech

GORENJE WNHPI62SCS SteamTech
6 090 6 090 568
6 090,- Kč

Původní cena: 6 090,- Kč


Hodnocení:


GORENJE WNHPI62SCS SteamTech z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, prací zařízení, pračky, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným GORENJE WNHPI62SCS SteamTech .

Detailní informace

Úzká parní pračka GORENJE WNHPI62SCS SteamTech:Select brand:GORENJE WNHPI62SCS SteamTechPračka spadá do energetické třídy CKapacita praní činí 6 kgVýkonný a tichý invertorový motor PowerDriveKrásně voňavé a svěží prádlo díky funkci SterilTubTotalWeightControl se speciálním senzoremUžitečná dětská pojistka15 let záruka na invertorový motor po registraciDětská pojistkaPračka GORENJE je vybavena praktickou dětskou pojistkou.SterilTubVoňavé a svěží prádlo díky funkci SterilTub.TotalWeightSpeciální senzor dokáže přizpůsobit všechny parametry praní m...nožství prádla v bubnu.Výkonný a tichý invertorový motor PowerDriveSoučástí parní pračky GORENJE WNHPI62SCS SteamTech je velmi tichý a výkonný invertorový motor PowerDrive, který prodlouží životnost vaší pračky. Zároveň výrazně šetří energii při každém cyklu. Krásně voňavé a svěží prádlo díky funkci SterilTubUž žádné bakterie, který by způsobovaly nepříjemný zápach prádla! Pračka GORENJE WNHPI62SCS SteamTech je vybavena praktickou funkcí SterilTub. Díky tomu bude vaše prádlo stále krásně voňavé a svěží. Po bakteriích tak nezbude ani stopa! Bezpečnost je u pračky GORENJE WNHPI62SCS SteamTech na prvním místěUrčitě všichni víme, jak malé děti lákají tlačítka všech spotřebičů. A přesně proto je pračka GORENJE WNHPI62SCS SteamTech vybavena dětským zámkem, který znemožní vašim ratolestem otevření dvířek či stisknutí tlačítek, které by mohly narušit chod programu. TotalWeightControl se speciálním senzoremPračka GORENJE WNHPI62SCS SteamTech s TotalWeightControl vám zajistí perfektní výsledky bez ohledu na to, kolik prádlo do ní vložíte. Speciální senzor totiž dokáže přizpůsobit všechny parametry praní množství prádla v bubnu. Díky tomu využijete pouze tolik energie a vody, která je potřeba. Zajistí rovněž tišší provoz a kratší praní. Další videaAlternativní produktyWarning: The section with products will be visible only if the provided commodity pack contains at least 2 products. If there is more products in commodity pack then the page width a carousel will be applied. Max number of products in the commodity pack is 12.Only enter the commodity pack numeric code (typically 5 digits)This text will be automatically removed at the production version.

Produkt je výrobek značky Gorenje ,distribuovaný s EAN kódem 3838782621215.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Gorenje, Domácí spotřebiče Gorenje, Prací zařízení Gorenje, Pračky Gorenje.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

11 199,- Kč
Detail
7 690,- Kč
7 490,- Kč
Detail
15 990,- Kč
11 990,- Kč
Detail
17 990,- Kč
16 190,- Kč
Detail
10 990,- Kč
8 890,- Kč
Detail
1 799,- Kč
Detail
21 239,- Kč
19 999,- Kč
Detail
4 999,- Kč
4 399,- Kč
Detail
15 990,- Kč
11 390,- Kč
Detail
3 669,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

GORENJE WNHPI62SCS SteamTech a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, prací zařízení sleva, pračky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Gorenje a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Gorenje najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

GORENJE WNHPI62SCS SteamTech
Právě si prohlížíte...

6090,- Kč