Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

BEKO Beyond B5WFU78235WB

BEKO Beyond B5WFU78235WB

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


BEKO Beyond B5WFU78235WB z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, prací zařízení, pračky, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným BEKO Beyond B5WFU78235WB .

Detailní informace

Parní pračka BEKO Beyond B5WFU78235WB:Zvažujete koupi nové pračky? V tom případě vás jistě nadchne parní pračka BEKO Beyond B5WFU78235WB s plněním zepředu. Dle hloubky 55 cm patří mezi pračky běžných rozměrů. Šíře daného modelu dosahuje 60 cm. Parní pračka BEKO spadá do energetické kategorie C. Buben pračky je vhodný až pro 8 kg prádla. Nejvyšší otáčky při odstřeďování dosahují hodnot 1200 ot/min. Přehledný displej, který se nachází na čelní straně pračky, vám sdělí stav aktuálního programu či nastavení. Díky invertorovému motoru je její chod d...ostatečně tichý, bez vibrací a pohonné ústrojí bude mít dlouhou životnost. Parní pračka BEKO Beyond B5WFU78235WB má v sobě integrované také technologie, mezi které patří Aqua Stop a SteamCare. Hlavní přednosti parní pračky BEKO Beyond B5WFU78235WB Parní pračka BEKO s předním plněním Energetická třída C Buben pračky vám poskytne kapacitu až pro 8 kg Pračka o rozměrech: 60 × 84 × 55 cm Nabízí parní program, díky kterému dokonale provzdušníte prádlo Funkce Aqua Stop znemožní únik vody při případné poruše Pračka je vybavena hospodárným invertorovým motorem Rychlý program pro praní Hmotnost pračky BEKO Beyond B5WFU78235WB: 60 kg Vyhladí parou záhyby na oblečení a sníží váš čas strávený u žehlícího prkna Barva: bílá Parní pračka BEKO Beyond B5WFU78235WB disponuje kompatibilitou s HomeWhiz Parní pračka BEKO vás ohromí dalšími užitečnými funkcemi i technologiemi Parní pračka BEKO Beyond B5WFU78235WB umí mnohem více než jen obyčejné praní a ždímání. Zapomenuté prádlo můžete do pračky přidat i v průběhu praní. Jestliže neradi žehlíte, bude pro vás ideální pračka s parním programem. Ten zajistí odstranění odolných skvrn i alergenů, a prádlo bude navíc krásně provoněné a načechrané. Rychlý program se bude hodit pro ty, kteří mají na vyprání prádla málo času. Systém AquaStop se postará o zastavení vody v případě poruchy pračky nebo poškození přívodní hadice. Výrobek patří mezi tzv. chytré pračky. Využívat všechny dostupné funkce umožňuje propojení s aplikací pomocí Bluetooth. Aplikace umožňuje nahrávání pracích programů, které vám budou nejvíce vyhovovat.

Produkt je výrobek značky Beko ,distribuovaný s EAN kódem 8690842465352.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Beko, Domácí spotřebiče Beko, Prací zařízení Beko, Pračky Beko.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Sekáček Beko CHG8144BX, 400W

Velikost 225 mm / Nerezová ocel / Beko
709,- Kč
Detail
16 399,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

BEKO Beyond B5WFU78235WB a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, prací zařízení sleva, pračky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Beko a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Beko najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

BEKO Beyond B5WFU78235WB
Právě si prohlížíte...

10490,- Kč