Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

AEG LFR73844NOC UniversalDose ProSteam®

AEG LFR73844NOC UniversalDose ProSteam®

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


AEG LFR73844NOC UniversalDose ProSteam® z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, prací zařízení, pračky, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným AEG LFR73844NOC UniversalDose ProSteam® .

Detailní informace

Pračka AEG LFR73844NOC UniversalDose ProSteam®:Přejete si pořídit novou pračku? Pro její hloubku 63,1 cm je zařazena mezi pračky běžné velikosti. Šíře daného modelu se rovná 59,7 cm. Pračka AEG spadá do energetické kategorie A. Buben pračky je ideální až pro 8 kg prádla. Maximální otáčky při odstřeďování dosahují hodnot 1400 ot/min. Pračka navíc disponuje systémem dětského zámku. Zásluhou invertorového motoru je její chod dostatečně tichý, bez vibrací a pohonné ústrojí bude mít dlouhou životnost. Pračka AEG LFR73844NOC UniversalDose ProSteam® m...á v sobě integrované také technologie, mezi kterými najdete funkci Aqua Stop a Eco Bubble. Klíčové vlastnosti parní pračky AEG LFR73844NOC UniversalDose ProSteam® Pračka AEG vybavena předním plněním Energetická kategorie A Objem bubnu pračky 8 kg Pračka s rozměry: 59,7 × 84,7 × 63,1 cm Funkce Aqua Stop předejde úniku vody při případné poruše Pračka je vybavena velmi šetrným invertorovým motorem Rychlý program pro praní Hmotnost pračky AEG LFR73844NOC UniversalDose ProSteam®: 74,5 kg Barva: bílá Pračka AEG vás překvapí ještě dalšími užitečnými technologiemi a funkcemi Pračka AEG LFR73844NOC UniversalDose ProSteam® umí mnohem více než jen obyčejné praní a ždímání. Pokud není vaší oblíbenou činností žehlení, bude pro vás ideální pračka s parním programem. Ten zajistí odstranění odolných skvrn i alergenů, a prádlo bude dokonale načechrané a provoněné. Rychlý program se bude hodit pro ty, kteří potřebují mít prádlo co nejrychleji vyprané. V případě poškození přívodní hadice zastaví systém AquaStop vodu.

Produkt je výrobek značky Aeg ,distribuovaný s EAN kódem 7332543990368.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Aeg, Domácí spotřebiče Aeg, Prací zařízení Aeg, Pračky Aeg.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

AEG LFR73844NOC UniversalDose ProSteam® a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, prací zařízení sleva, pračky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Aeg a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Aeg najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

AEG LFR73844NOC UniversalDose ProSteam®
Právě si prohlížíte...

19790,- Kč