Povlak na polštář Styrka - světle růžová

Povlak na polštář Styrka - světle růžová
129 129 1751
129,- Kč

Původní cena: 129,- Kč


Hodnocení:


Povlak na polštář Styrka - světle růžová z kategorie dům a zahrada, bytové doplňky a dekorace, povlaky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Dekordomu a budete spokojení s dodaným Povlak na polštář Styrka - světle růžová .

Detailní informace

Jednobarevné povlečení na polštář Styrka je skvělým doplňkem do jakéhokoli interiéru. Krásná barva povlečení se bude skvěle vyjímat v každé ložnici, či obýváku. Navíc bavlna, ze kterého je povlečení vyrobeno je velmi příjemná na dotek. Toto bavlněné povlečení snadno zútulní vaši domácnost.
Jednobarevné povlečení na polštář Styrka je jedinečným dekorativním prvkem, který zpestří každý interiér a zaslouží se o vytvoření příjemné atmosféry ve vašem domově. Jednobarevné provedení povlečení se hodí do každého interiéru. Je vyrobeno z velmi příj...emné bavlny, která se nemačká, je odolná vůči špíně a většinu skvrn z ní snadno a jednoduše odstraníte.
Vlastnosti:
Materiál - 100% bavlna
Barva - světle růžová
Rozměry - 50 x 70 cm
Upozornění - před použitím doporučujeme vyprat

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Povlak na polštář Styrka - světle růžová a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, bytové doplňky a dekorace sleva, povlaky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Povlak na polštář Styrka - světle růžová
Právě si prohlížíte...

129,- Kč