Zadní kryt Nillkin CamShield Pro Magnetic pro Apple iPhone 14 Plus, modrá - 49% sleva

-49%
Zadní kryt Nillkin CamShield Pro Magnetic pro Apple iPhone 14 Plus, modrá
239 469 2195
239,- Kč

Původní cena: 469,- Kč


Hodnocení:


Zadní kryt Nillkin CamShield Pro Magnetic pro Apple iPhone 14 Plus, modrá z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony – příslušenství, pouzdra na mobily, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Zadní kryt Nillkin CamShield Pro Magnetic pro Apple iPhone 14 Plus, modrá .

Zlevněné zboží

Zadní kryt Nillkin CamShield Pro Magnetic pro mobilní telefon Apple iPhone 14 Plus. Obal kombinuje klasické, módní a ochranné prvky, navíc s posuvnou krytkou čočky fotoaparátu. Kryt dodá vašemu smartphonu elegantní vzhled a ochrání telefon před pády, škrábanci i nečistotami. Pouzdro je vyrobeno přesně na míru danému modelu a dokonale obepíná jeho křivky. Kryt nezakrývá nabíjecí ani sluchátkové konektory, lze tedy mobilní telefon Apple iPhone 14 Plus nabíjet a připojovat příslušenství přímo v krytu. Pouzdro je vyrobené z TPU a PC materiálu, kter...é je odolné proti opotřebení, otiskům prstů a mastnotě. Obal poskytuje spolehlivou ochranu vašemu telefonu a především i fotoaparátu. Pro ještě lepší ochranu vašeho mobilního telefonu doporučujeme pořídit si u nás ochrannou fólii nebo tvrzené sklo. Vlastnosti krytu: magsafe magnetické přichycení Apple příslušenství perfektně padne na daný typ telefonu protiskluzový design perfektní ochrana vašeho fotoaparátu Kompatibilní: Apple iPhone 14 Plus Materiál: TPU,...

Produkt je výrobek značky Nillkin ,distribuovaný s EAN kódem 6902048248465.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Nillkin, Komunikace Nillkin, Telefony Nillkin, Mobilní telefony – příslušenství Nillkin, Pouzdra na mobily Nillkin.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Zadní kryt Nillkin CamShield Pro Magnetic pro Apple iPhone 14 Plus, modrá a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony – příslušenství sleva, pouzdra na mobily sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Nillkin a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Nillkin najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Zadní kryt Nillkin CamShield Pro Magnetic pro Apple iPhone 14 Plus, modrá
Právě si prohlížíte... - 49% sleva

239,- Kč