Zadní kryt Forever Bioio pro Apple iPhone 13, růžová - 7% sleva

-7%
Zadní kryt Forever Bioio pro Apple iPhone 13, růžová
Zadní kryt Forever Bioio pro Apple iPhone 13, růžová
Zadní kryt Forever Bioio pro Apple iPhone 13, růžová
Zadní kryt Forever Bioio pro Apple iPhone 13, růžová
279 299 1322
279,- Kč

Původní cena: 299,- Kč


Hodnocení:


Zadní kryt Forever Bioio pro Apple iPhone 13, růžová z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony – příslušenství, pouzdra na mobily, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Zadní kryt Forever Bioio pro Apple iPhone 13, růžová .

Zlevněné zboží

Kolik je plastu v oceánech a na skládkách slyšíte denně. Proto vám přinášíme ECO pouzdro určené pro mobilní telefon Apple iPhone 13. Kryt je vyrobený ze 100% biologicky rozložitelné organické pšeničné slámy. Na obalech Zero Waste nenajdete jediný kousek, který by odporoval této filozofii, a to včetně samotného balení, které je vyrobeno z recyklovaného papíru. Každý BIO obal je přesně vyroben pro konkrétní model chytrého telefonu Apple iPhone 13, takže nabízí přesné otvory a výřezy pro kameru, reproduktory, blesk či tlačítka podle typu telefonu.... Kryt Forever Bioio nejen chrání před škrábanci a znehodnocením, ale svým nepřehlédnutelným vzhledem je i skvělým módním doplňkem. Ekologické pouzdro je měkké a příjemné na dotek. Koupí stylového pouzdra od značky Forever Bioio, nebudete více zatěžovat planetu zbytečným odpadem. Buďte ECO! Vlastnosti: Podpora indukčního nabíjení Přesné výkroje na konektory Vyrobeno z rostlin plně kompostovatelný a bilologicky rozložitelný ZERO WASTE - nulový odpad neobsahuje žádné...

Produkt je výrobek značky Forever ,distribuovaný s EAN kódem 5900495941510.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Forever, Komunikace Forever, Telefony Forever, Mobilní telefony – příslušenství Forever, Pouzdra na mobily Forever.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Zadní kryt Forever Bioio pro Apple iPhone 13, růžová a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony – příslušenství sleva, pouzdra na mobily sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Forever a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Forever najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Zadní kryt Forever Bioio pro Apple iPhone 13, růžová
Právě si prohlížíte... - 7% sleva

279,- Kč