Silikonový kryt Nillkin CamShield Silky Magnetic pro Apple iPhone 14 Pro, černá

Silikonový kryt Nillkin CamShield Silky Magnetic pro Apple iPhone 14 Pro, černá
549 499 1952
549,- Kč

Původní cena: 499,- Kč


Hodnocení:


Silikonový kryt Nillkin CamShield Silky Magnetic pro Apple iPhone 14 Pro, černá z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony – příslušenství, pouzdra na mobily, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Silikonový kryt Nillkin CamShield Silky Magnetic pro Apple iPhone 14 Pro, černá .

Detailní informace

Zadní kryt Nillkin CamShield Silky Magnetic pro mobilní telefon Apple iPhone 14 Pro. Mimořádně odolné pouzdro, které nabízí perfektní ochranu vašeho zařízení před možným poškozením. Obal je velmi příjemný na dotek a navíc je vybaven praktickým posuvným krytem fotoaparátu který ochrání před případným fyzickým poškozením nebo zaprášením. Navíc díky lehce vyvýšeným okrajům okolo displeje bude vyhovovat i těm uživatelům, kteří jsou zvyklí pokládat telefon displejem dolů. Celý mechanismus pouzdra funguje spolehlivě a kombinuje klasické, módní a ochr...anné prvky. Vlastnosti: materiál: Liquid silicone posuvný kryt pro ochranu fotoaparátu vyvýšené okraje pro ochranu displeje při položení displejem dolů na povrchu nezůstávájí otisky prstů odpuzuje mastnotu barevně stálý perfektně padne na daný typ telefonu perfektní ochrana vašeho fotoaparátu protiskluzový design vestavěný magnet pro Apple Mag safe příslušenství Barva: black / černá Kompatibilní: Apple iPhone 14 Pro

Produkt je výrobek značky Nillkin ,distribuovaný s EAN kódem 6902048249417.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Nillkin, Komunikace Nillkin, Telefony Nillkin, Mobilní telefony – příslušenství Nillkin, Pouzdra na mobily Nillkin.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Silikonový kryt Nillkin CamShield Silky Magnetic pro Apple iPhone 14 Pro, černá a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony – příslušenství sleva, pouzdra na mobily sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Nillkin a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Nillkin najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Silikonový kryt Nillkin CamShield Silky Magnetic pro Apple iPhone 14 Pro, černá
Právě si prohlížíte...

549,- Kč