Silikonové pouzdro TRANSPARENT ALIGATOR pro Samsung Galaxy A70 - 15% sleva

-15%
Silikonové pouzdro TRANSPARENT ALIGATOR pro Samsung Galaxy A70
Silikonové pouzdro TRANSPARENT ALIGATOR pro Samsung Galaxy A70
Silikonové pouzdro TRANSPARENT ALIGATOR pro Samsung Galaxy A70
Silikonové pouzdro TRANSPARENT ALIGATOR pro Samsung Galaxy A70
169 199 1846
169,- Kč

Původní cena: 199,- Kč


Hodnocení:


Silikonové pouzdro TRANSPARENT ALIGATOR pro Samsung Galaxy A70 z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony – příslušenství, pouzdra na mobily, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Silikonové pouzdro TRANSPARENT ALIGATOR pro Samsung Galaxy A70 .

Zlevněné zboží

Silikonové pouzdro značky ALIGATOR pro mobinlí telefon Samsung Galaxy A70. Atraktivní bezbarvé pouzdro vyrobené z příjemného silikonu, zvyšuje odolnost Vašeho mobilního telefonu. Každý kryt má dokonalé výřezy na konektory pro připojení příslušenství bez nutnosti vyndání telefonu z pouzdra. Kryt je vyroben z tenkého TPU materiálu, přesně na míru daného telefonu a vše je navrženo tak, aby se telefon bezproblémově ovládal a pohodlně držel v ruce. Vnější povrch je protiskluzový. Vnitřní speciální struktura povrchu Micro-Dot zabraňuje přilepení mobi...lního telefonu k ochrannému krytu a vzniku nežádoucích map. Pouzdro má Ultratenké provedení pouze 0,4mm, nezvětšuje telefon ani nijak nenarušuje či nedeformuje jeho design. Vlastnosti: Dedikovaný zadní kryt Ultratenké provedení Přesné výřezy Vnitřní povrch MICRO-DOT Snadné uchycení mobilního telefonu Pro maximální ochranu Vašeho mobilního telefonu doporučujeme používat tento obal v kombinaci s řadou kvalitních tvrzených skel ALIGATOR GLASS.

Produkt je výrobek značky Aligator ,distribuovaný s EAN kódem 8595181157053.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Aligator, Komunikace Aligator, Telefony Aligator, Mobilní telefony – příslušenství Aligator, Pouzdra na mobily Aligator.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Silikonové pouzdro TRANSPARENT ALIGATOR pro Samsung Galaxy A70 a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony – příslušenství sleva, pouzdra na mobily sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Aligator a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Aligator najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Silikonové pouzdro TRANSPARENT ALIGATOR pro Samsung Galaxy A70
Právě si prohlížíte... - 15% sleva

169,- Kč