Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Ochranný kryt Spigen Ultra Hybrid pro Samsung Galaxy S22+, černá - 15% sleva

-15%
Ochranný kryt Spigen Ultra Hybrid pro Samsung Galaxy S22+, černá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Ochranný kryt Spigen Ultra Hybrid pro Samsung Galaxy S22+, černá z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony – příslušenství, pouzdra na mobily, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Ochranný kryt Spigen Ultra Hybrid pro Samsung Galaxy S22+, černá .

Zlevněné zboží

Kryt Spigen Ultra Hybrid pro Samsung Galaxy S21 Ultra je vytvořený z vysoce flexibilního TPU materiálu, který je maximálně tenký - přes displej přesahuje pouhých 1,3 mm. Každý kryt dokonale padne na daný model telefonu a zanechá tak původní tvar. Samozřejmostí jsou i přesné výřezy na konektory a fotoaparát, což zajišťuje rychlou, snadnou a především pohodlnou manipulaci s telefonem, aniž byste přístroj museli z krytu vyjmout.Vyznačuje se špičkovou kvalitou a precizním zpracováním všech svých produktů, které chrání přístroj před poškrábáním a op...otřebením. Dopřejte pohodlí svému chytrému telefonu, který se vám odmění svou dlouhou výdrží. Hybridní konstrukce z pevné zadní části krytu a pružného rámečku Air Cushion Technology® v každém rohu obalu zajišťuje větší odolnost při pádech a nárazech a mírně zvýšené okraje pouzdra poskytují lepší ochranu obrazovky, přesné výřezy nabízí plný přístup k fotoaparátu. Vlastnosti pouzdra: AirAir Cushion® Vzduchové bubliny chrání rohy při pádu Materiál: TPU Typ pouzdra:...

Produkt je výrobek značky Spigen ,distribuovaný s EAN kódem 8809811855821.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Spigen, Komunikace Spigen, Telefony Spigen, Mobilní telefony – příslušenství Spigen, Pouzdra na mobily Spigen.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Ochranný kryt Spigen Ultra Hybrid pro Samsung Galaxy S22+, černá a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony – příslušenství sleva, pouzdra na mobily sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Spigen a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Spigen najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Ochranný kryt Spigen Ultra Hybrid pro Samsung Galaxy S22+, černá
Právě si prohlížíte... - 15% sleva

560,- Kč