Huawei Original silikonový kryt pro Huawei P40 Lite E transparent

Huawei Original silikonový kryt pro Huawei P40 Lite E transparent
199 149 384
199,- Kč

Původní cena: 149,- Kč


Hodnocení:


Huawei Original silikonový kryt pro Huawei P40 Lite E transparent z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony – příslušenství, pouzdra na mobily, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Huawei Original silikonový kryt pro Huawei P40 Lite E transparent .

Detailní informace

Zadní kryt Huawei Original silikonový je ideální doplněk pro smartphone Huawei P40 Lite E. Originální ochranný kryt je vyrobený z kvalitního silikonu, pružné pouzdro zaručuje odolnost a vysokou ochranu. Originální gelové pouzdro Huawei je navrženo přesně na míru danému modelu, ochrání záda a boky telefonu před škrábanci a pády a téměř nezvětšuje rozměry telefonu. Obal na mobil se skvěle drží, tlumí nárazy a je velmi příjemný na dotek. Přesné otvory na ovládací a funkční prvky umožňují neomezený přístup. Elegantní pouzdro Huawei Original stylový...m designem doplní váš maximálně vybavený smartphone. Vlastnosti: tenký a lehký zadní kryt stylové designové pouzdro značky Huawei obal přesně na míru spolehlivá ochrana před škrábanci i pády snadná aplikace Materiál: silikon / TPU Barva: transparent/čirá Kompatibilní: Huawei P40 Lite E

Produkt je výrobek značky Huawei ,distribuovaný s EAN kódem 6901443344901.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Huawei, Komunikace Huawei, Telefony Huawei, Mobilní telefony – příslušenství Huawei, Pouzdra na mobily Huawei.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Huawei Original silikonový kryt pro Huawei P40 Lite E transparent a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony – příslušenství sleva, pouzdra na mobily sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Huawei a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Huawei najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Huawei Original silikonový kryt pro Huawei P40 Lite E transparent
Právě si prohlížíte...

199,- Kč